اخبار علمی/با آب توت فرنگی زخم‌هایتان را درمان می‌کند/در چه مواردی تزریق بوتاکس ممنوع است؟/مضرات چای سبز/ارتباط مصرف سبزیجات پهن برگ با کاهش روند زوال شناختی/مطالعات نشان می دهد؛ تاثیر رژیم غذایی پرفیبر در کمک به درمان دیابت/فایده روغن کانولا در کاهش کلسترول و قندخون

با آب توت فرنگی زخم‌هایتان را درمان می‌کند

افزودن آب توت فرنگی به رژیم غذایی، قدرت بافت و ترمیم زخم را افزایش می‌دهد؛ ویتامین C موجود در آب توت فرنگی، تولید کلاژن را تقویت می‌کند، بنابراین بدن شما می‌تواند کلاژن مورد نیاز خود برای حفظ بافت‌ها را تولید کند، همچنین با شکاف پوست، پارگی رگ‌های خونی و ضعیف شدن استخوان که می‌توانند علائم کمبود ویتامین C باشند، مبارزه می‌کند؛ منگنز، از تولید کلاژن حمایت می‌کند و نقشی مهم در کمک به بهبود جراحت دارد، یک فنجان آب توت فرنگی، ۵۶ درصد مصرف مجاز روزانه ویتامین C مورد نیاز زنان و ۴۳ درصد از نیاز مردان را تامین می‌کند.

///

در چه مواردی تزریق بوتاکس ممنوع است؟

تزریق بوتاکس در مواردی که  فرد بیماری اختلالات انعقادی داشته باشد ممنوع است؛ همچنین اگر از دارو‌های ضد انعقاد خون استفاده کند، در دوران حاملگی باشد،  سن او کمتر از ۱۸ سال و همچنین بالاتر از ۷۵ سال باشد نباید از بوتاکس استفاده کند؛ بیماران مبتلا به ام‌اس یا نارسایی کلیه، بیماران قلبی و عروقی حاد نباید عمل بوتاکس را انجام دهند، اگر دچار ضعف ایمنی هستید و یا عفونت دارید و کسانی که بدون دلیل مشخص مبتلا به بیماری فلج عضلانی هستند عمل بوتاکس در آنها ممنوع است.

///

مضرات چای سبز

این روز‌ها چای سبز یکی از بهترین نوشیدنی‌هایی شناخته می‌شود اما در این بین نباید از خواص آن غافل شد؛ مصرف زیاد چای سبز به جلوگیری از جذب آهن، روی و کلسیم منجر می‌شود، همچنین باعث دفع زیاد آب از بدن و خشکی مدفوع و یبوست می‌شود و عصبانیت، بی‌خوابی و بی‌قراریرا به همراه خواهد داشت.

///

ارتباط مصرف سبزیجات پهن برگ با کاهش روند زوال شناختی

تحقیق اخیر نشان می دهد مصرف یک وعده سبزیجات پهن برگ در روز با کُندشدن روند زوال شناختی ناشی از افزایش سن مرتبط است.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه راش شیکاگو در مطالعه ای به بررسی ۹۶۰ فرد با میانگین سنی ۸۱ سال که بدون علامت زوال عقل بودند پرداختند.

آنها دریافتند در بین این شرکت کنندگان، افرادی که بیشتر سبزیجات پهن برگ مصرف می کردند در مقایسه با افرادی که سبزیجات نمی خوردند از لحاظ شناختی و ادراکی ۱۱ سال جوان تر بودند.

به گفته محققان، سبزیجاتی نظیر انواع کلم و اسفناج سرشار از منابع محافظ ادراک و شناخت نظیر فولات، فیلوکینون، نیترات، α-توکوفرول، کامپفرول و لوتئین هستند که بسیار برای حفظ سلامت مغز مفید هستند.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*