افرادی که از سس های مایونز و فست فود استفاده فراوانی می کنند باید منتظر بروز بیماری های مختلف در خود به علت چربی بالای این ماده غذایی باشند.
به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ امروزه افراد غذاهای فست فودی را به خاطر طعم دلنشین و خوب سس مایونز بکاررفته در آنها را دوست دارند و اکثر جوانان بیشتر به دنبال ساندویج و فست فودهای مختلف هستند.
در انواع ساندویج ها برای جذب مشتری بیشتر از سس فراوانی استفاده می شود که به دلیل چرب بودن بیش از حد این ماده مکمل غذایی سبب بروز بیماری های مختلفی در افراد در اثر خوردن طولانی آن می شود.
برخی از عوارض مصرف بیش از اندازه سس های مایونز به شرح زیر است:
۱- افزایش فشار خون
۲- گرفتگی عروق قلب
۳- افزایش شدید فشار خون
۴- ایجاد سنگ های صفرا
۵- چرب شدن کبد و بروز ناراحتی های کبدی
۶- چرب شدن سریع پوست و مو
۷- بروز انواع آلرژی
۸- چاقی زودتر از موقع
۹- تاثیر منفی بر استخوان و به خصوص ستون فقرات
در جامعه ماشینی امروزی که تحرکات بدنی به شدت کاهش یافته است باید تا حدممکن از خوردن سس های مایونز و فست فود ها جلوگیری کرد تا افراد دچار بیماری های مختلفی نشوند.