پای مرغ و سبزیجات

    • پای مرغ و سبزیجات
      مواد لازم: تهیه خمیر: *آرد: ۳۰۰ گرم (۲ پیمانه)* کره سرد: ۱۰۰ گرم * روغن جامد: ۴۰ گرم (۲ قاشق سوپخوری)* زرده تخم مرغ: ۱ عدد* ماست: ۲ قاشق سوپخوری * نمک: ۱ قاشق چایخوری* موادداخل پای مرغ:* گوشت مرغ: ۳۵۰ گرم * پیاز متوسط: ۱ عدد * سیر: ۲ حبه* قارچ: ۲۰۰ گرم * کدو متوسط: ۱ عدد* فلفل دلمه: ۱ عدد* پنیر موزارلا: ۱۵۰ گرم * جعفری خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری* زرده تخم مرغ: ۱ عدد* نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم*
    • چگونگی تهیه:

      ابتدا یک قالب مخصوص پای را چرب کنیدو کنار بگذارید. آرد و نمک را در یک کاسه ریخته و کره را به آن اضافه کرده با نوک انگشتتان کره را به خورد آرد بدهید سپس روغن را اضافه کنید و کمی با نوک انگشتتان ورز دهید و در نهایت زرده تخم مرغ و ماست را اضافه کنید تا خمیر مورد نظر بدست بیاید سپس به خمیر ۱ ساعت استراحت دهید (یخچال) بعد از آن خمیر را به شکل مستطیل پهن کرده و ۲ بار ۳ لا تا بزنید بعد ۲/۳ خمیر را کف قالب پهن کنید و مواد میانی را داخل آن ریخته و ۱/۳ باقیمانده خمیر را پهن کرده و روی قالب پهن کنید سپس می توانید یا چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید (تا بخار داخل خارج شود) و بعد با زرده تخم مرغ روی خمیر را گواش نمایید و بعد پای را داخل فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ (از قبل گرم شود) قرار داده به مدت ۵۰ دقیقه و یا تا زمانی که روی پای طلایی شود.
      برای تهیه مواد میانی :
      گوشت مرغ را به قطعات کوچک خرد نمایید. پیاز را تفت کوچک دهید سپس مرغ را اضافه کنید و خوب تفت دهید بعد از آن کدو و فلفل دلمه را اضافه کنید و بعد از تفت آنها قارچ را نیز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مواد آب نداشته باشد بعد از روی حرارت برداشته سیر و جعفری و پنیر را اضافه کنید (دقت کنید زمانی که پنیر را اضافه می کنید مواد خیلی داغ نباشد.)

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*