دمنوش سیب و دارچین
-
مواد لازم
- سیب زرد یا قرمز ۱ عدد
- چوب دارچین ۱ تکه
- عسل ۲ قاشق مرباخوری
- هل ۱ قاشق مرباخوری
- زنجبیل ۱/۲ قاشق مرباخوری
- آب جوش ۳ لیوان
طرز تهیه
مرحله اول: آماده سازی سیب
برای درست کردن دمنوش سیب و دارچین، ابتدا سیب را خوب بشویید و خشک کنید. سپس آن را به صورت چهار قاچ برش بزنید و دانه های داخل آن را خارج کنید. هم چنین می توانید سیب را به صورت نگینی خرد کنید و یا با رنده درشت رنده کنید. پس از خرد کردن سیب ها، آن ها را داخل یک قوری مناسب بریزید. پوست سیب ها را جدا نکنید و همراه با خود سیب ها داخل قوری بریزید.
مرحله دوم: طعم دار کردن دمنوش سیب و دارچین
در این مرحله چوب دارچین، هل و زنجبیل را هم به سیب های داخل قوری اضافه کنید. سپس سه لیوان آب جوش داخل قوری بریزید. در صورت تمایل می توانید مقدار یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه هم به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم: دم کردن دمنوش
درب قوری را بگذارید و شعله گاز را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه دم بکشد تا خوب تمامی مواد به هم طعم دهند و عطر دارچین در فضا بپیچد.
مرحله چهارم: سرو کردن دمنوش سیب و دارچین
پس از اینکه دمنوش دم کشید، آن را از یک صافی چای رد کنید و داخل یک فنجان یا لیوان بزرگ بریزید و عسل را هم داخل فنجان یا لیوان بریزید و هم بزنید و سپس میل کنید.