باید ها و نبایدهای احداث پاسگاه پلیس راه در خوسف

یکی از موضوعاتی که در شهرستان خوسف این روزها مورد بحث و دغدغه مردم است بحث محل احداث پاسگاه پلیس راه است که برخی از شهروندان نسبت به مکان یابی آن نکته نظراتی دارند.
یکی از شهروندان خوسفی در تماس تلفنی با ما نسبت به محل احداث پلیس راه انتقاد داشت و گفت: محل احداث پلیس راه خوسف در نزدیکی پمپ گاز و مقابل شهرک صنعتی در نظر گرفته شده است که به نظر بسیاری از شهروندان نامناسب است. وی افزود: چون ار دیهوک تا بیرجند پاسگاه پلیس راه برای کنترل وجود ندارد و بسیاری از اتوبوس ها با سرعت سر سام آوری تردد می کنند احداث پاسگاه بسیار ضروری است. اما آنچه مورد اعتراض است محل احداث آن است که در حوزه خدماتی شهر است در حالیکه می خواهند ساختمان پلیس راه احداث کنند و باید خارج از شهر باشد. خوسفی ها معتقدند که بیشتر تصادفات و مشکلات ترافیکی در مسیر دیهوک به خوسف است و در مسیر کوتاه خوسف به بیرجند مشکل خاصی به واسطه فاصله کوتاه وجود ندارد.

پاسخ فرماندار به دغدغه ترافیکی
مسعود قلی زاده، فرماندار شهرستان خوسف که در ابتدا حاضر به گفت و گو نبود بعد از پیگیری های متعدد در گفت و گو با خبرنگار امروز خراسان جنوبی اظهار کرد: مسئله این است که آنجا یک مرکز اداری پلیس راه است و گشت های پلیس می تواند در نقاط مختلفی مستقر باشند.
وی بیان کرد: از رسانه ها این انتظار را دارم که به مردم این اطلاع را بدهند تا شبهه ای به وجود نیاید.
محمدرضا خوشحال، رئیس شورای اسلامی خوسف نیز در گفت و گو با امروز خراسان جنوبی اظهار کرد: مکان یابی ساخت پاسگاه پلیس راه مورد بررسی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: براساس گفته های فرماندار و اینکه مکان باید در نقطه ای باشد که زمین دولتی در دسترس و سایر اصول و قواعد مد نظر قرار گیرد به نظر من مکان در نظر گرفته شده فعلی بسیار خوب است.
رئیس شورای اسلامی خوسف بیان کرد: ما روزانه ترافیک زیادی از سمت معدن قله زری و ماژان به سمت بیرجند و یا برعکس داریم که کنترل ترافیک آن از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است و از این جهت مکان فعلی برای ساخت پاسگاه مورد تأیید است.
سرهنگ کاظمی، رئیس پلیس راه خراسان جنوبی نیز در گفت و گو با امروز خراسان جنوبی اظهار کرد: نکته مهمی که باید به آن توجه کرد این است که مسیر بیرجند به خوسف بسیار پرتردد تر از مسیر خوسف به سمت طبس است.
وی افزود: ما باید بر اساس آمار و ارقام سخن بگوییم و براساس اطلاعات و داده های صحیح و نه صرف گفته ها بگوییم که فلان محور پر ترافیک و پر تصادف است.

شرط موفقیت در کنترل ترافیک
رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: ورودی و خروجی بیرجند در مسیرخوسف بسیار زیاد است و از این جهت هر چه قدر مرکز پلیس به بیرجند نزدیک تر باشد در کنترل ترافیک مؤثرتر خواهد بود.
سرهنگ کاظمی تصریح کرد: نکته دیگری که باید آن را مد نظر قرار بدهیم این است که هنوز منتظر تصویب این پاسگاه پلیس از سوی تهران هستیم و از طرف دیگر این جا در واقع یک مرکز اداری برای پلیس راه خوسف است و برای کنترل ترافیک گشت های پلیس می توانند هر نقطه ای حاضر شوند.
وی تصریح کرد: موارد دیگری چون فراهم بودن زیر ساخت هایی چون آب و برق ،زمین دولتی و… باید در مکان یابی مد نظر قرار بگیرد.