اخبار خراسان جنوبی/

نمایندگان خراسان جنوبی در مجلس افزایش می یابند/۱

سخنگوی کمیسیون امور داخلی شورا‌های مجلس گفت: آذربایجان غربی، اصفهان، البرز، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، گلستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان و یزد از جمله استان‌هایی هستند که در برخی از حوزه‌های انتخابیه آن‌ها شاهد افزایش افراد خواهیم بود.

علی حدادی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس با اشاره به نشست امروز این کمیسیون گفت: زاکانی، شهردار تهران مهمان امروز اعضای کمیسیون بود که در خصوص مباحث مختلف شهرداری گزارشی ارائه کرد.

نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اصل ۶۴ قانون اساسی تصریح کرد: بررسی نظر نهایی کارگروه تخصصی در خصوص طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه و افزایش تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در دستورکار امروز قرار داشت.

حدادی افزود: بر اساس رای گیری نهایی صورت گرفته نسبت به نظر کارگروه تخصصی، شاهد افزایش تعداد ۴۰ نفری نمایندگان در ۲۲ استان خواهیم بود. آذربایجان غربی، اصفهان، البرز، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، گلستان، مازندران، مرکزی، هرمزگان و یزد از جمله استان‌هایی هستند که در برخی از حوزه‌های انتخابیه آن‌ها شاهد افزایش افراد خواهیم بود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه دریافت نظر دولت نسبت به این طرح مهم است لذا اخذ خواهد شد، افزود: باید یادآور شد در کارگروه تخصصی اقدامات و فعالیت‌های ویژه‌ای صورت گرفت و کارشناسان مرکز پژوهش‌ها بر اساس مولفه‌هایی مانند پراکندگی جمعیت، محرومیت و … اقدامات خوبی انجام دادند.

حدادی گفت: نباید فراموش شود علاوه بر مسئله افزایش ۴۰ نفری نمایندگان، موضوع اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه نیز با توجه به مباحث تقسیمات کشوری و … مطرح است؛ لذا در این راستا درصدد دریافت نظرات مجامع استانی و نمایندگان هستیم و امیدواریم هر چه سریع‌تر این موضوع جمع بندی و نهایی شود.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه موضوع اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه و افزایش تعداد نمایندگان مجلس طی هفته آینده نیز در دستورکار صحن کمیسیون قرار دارد تا نهایی شود، خاطرنشان کرد: نباید در این راستا تاخیر داشته باشیم تا بتوانیم برای انتخابات آتی از آن بهره‌مند شویم.

دو فوتی در برخورد پراید و کامیون

حادثه رانندگی در محور خوسف ماژان دو فوتی برجا گذاشت.

سرهنگ رضایی ، رئیس پلیس راه خراسان جنوبی گفت: ساعت ۲۲:۲۰ شب گذشته در کیلومتر ۱۵ محور خوسف-ماژان یک دستگاه خودروی پراید با کامیون برخورد کرد.

وی افزود: در این حادثه ۲ نفر فوت کردند ویک نفر مصدوم شد که همه از خودروی پراید بودند.

سرهنگ رضایی علت حادثه را انحراف به چپ سواری پراید اعلام کرد.

 

 

 

 

 

نیاز خراسان جنوبی به تقویت امدادرسانی؛ از پایگاه تا آشیانه

نیاز خراسان جنوبی به تقویت امدادرسانی؛ از پایگاه تا آشیانه

بیرجند – ایرنا – برخورداری از تجهیزات به‌روز و کافی یکی از الزامات امدادرسانی در حوادث است و استان خراسان جنوبی با توجه به وسعت زیاد، پراکندگی جمعیت و حادثه‌خیز بودن آن به تقویت حوزه امداد و نجات به‌ویژه زیرساخت‌های امدادرسانی نیاز دارد.

به گزارش ایرنا، سانحه یا بحران ممکن است به‌طور ناگهانی و غیرمنتظره یا به آرامی روی دهد که در هر ۲ صورت، وظیفه اساسی دستگاه‌های امدادی به‌ویژه جمعیت هلال احمر و سازمان امداد و نجات، به‌کارگیری همه امکانات و شیوه‌های موثر و قابل اجرا برای مدیریت حوادث و بحران است.

حدود ۵۰ گسل فعال در خراسان جنوبی وجود دارد که بیشتر شهرها و روستاهای استان روی آنها قرار دارند و اگرچه خراسان جنوبی با ۶ استان کشور همجوار است اما مرکز استان با استان‌های معین حداقل ۵۰۰ کیلومتر فاصله دارد.

این استان با ۱۱ شهرستان در ۲ شهر بیرجند و طبس فرودگاه دارد اما مرکز استان هنوز به ریل سراسری وصل نیست لذا بیشتر ترددها به‌صورت زمینی انجام می‌شود و بخش زیادی از امدادرسانی در این استان مربوط به حوادث جاده‌ای است.

جمعیت هلال احمر در خراسان جنوبی نقش اساسی در امدادرسانی دارد و تقویت این حوزه همواره از مطالبات مسوولان استانی بوده است.

چنانکه معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار خراسان جنوبی مرداد امسال در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی که با حضور رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌ احمر برگزار شد، گفت: بُعد مسافت بین شهرهای استان گاهی سبب بروز مشکلاتی در حوزه امدادرسانی می‌شود لذا این حوزه نیاز به توجه خاص دارد.

ناصر ناصری افزود: خراسان جنوبی استانی گسترده و پهناور است لذا درخواست داریم درخصوص تجهیز انبارهای و ذخیره کالاها، توسعه پایگاه‌های امداد و نجات و سایر نیازها توجه ویژه‌ای به این استان شود.

ساخت ۱۰ پایگاه امداد و نجات نیاز است

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی درباره نیازهای امدادی این استان گفت: با توجه به حادثه‌خیزی و وسعت زیاد استان، ساخت و تکمیل حداقل ۱۰ پایگاه (پنج پایگاه ثابت و پنج پایگاه موقت) بین شهری، علاوه بر پایگاه‌های موجود نیاز است.

محمدعلی کاووسی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر ۲۵ پایگاه ثابت و پنج پایگاه موقت در سطح استان فعالیت دارند همچنین تعداد ۱۴ مرکز عملیاتی در خراسان جنوبی فعال است.

وی گفت: جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (eoc) و تیم ۲۴ ساعته آنست (آموزش و نگهداری سگ‌های تجسس) برخوردار است که البته تیم واکنش سریع و همکاری بیش از هزار امدادگر و نجاتگر داوطلب را هم باید به آنها اضافه کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در پاسخ به این سوال که سهم استان از تجهیزات امداد و نجات خودروهای امدادی ویژه استان‌های آسیب‌پذیر چیست؟ گفت: سال گذشته با توجه به اینکه خرید کلی توسط جمعیت هلال احمر صورت نگرفته، با پیگیری مسوولان یک دستگاه مینی‌بوس، یک دستگاه ون، یک دستگاه وانت ۲ کابین آمیکو و سه دستگاه موتور تریل به استان اختصاص داده شده است.

وی تعداد کل داوطلبان جمعیت هلال احمر در حوزه امداد و نجات را ۲ هزار و ۳۳۴ نفر ذکر کرد و افزود: از این تعداد هزار و ۲۴۳ نفر در قالب تیم‌های تخصصی (نجات فنی، انتقال، اسکان و تغذیه اضطراری) به‌صورت فعال در پایگاه‌های امداد و نجات بین شهری، مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (eoc)، تیم واکنش سریع، تیم آنست و مراکز کشیک اضطراری شعب، خدمت می‌کنند.

نیاز خراسان جنوبی به تقویت امدادرسانی؛ از پایگاه تا آشیانه

در پاسخ به نیاز استان عملیات اجرایی احداث پایگاه امداد و نجات بین شهری در محور نهبندان – زابل سوم آذر امسال با حضور استاندار خراسان جنوبی آغاز شد.

هدف از اجرای این پروژه، پاسخگویی به نیاز حوادث جاده‌ای محور نهبندان – زابل با توجه به نبود پایگاه در این محور و نیز امدادرسانی به حوادث طبیعی و غیرطبیعی روستاهای همجوار و حاشیه مرز عنوان شد که قرار است طی یک سال به بهره‌برداری برسد و چهار نیروی امدادگر در این پایگاه مستقر شوند.

ضعف زیرساختی ۱۷ پایگاه امدادی خراسان جنوبی

وضعیت پایگاه‌های موجود موضوعی است که مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در نشست بررسی مشکلات زیرساخت پایگاه‌های امداد و نجات استان که اوایل ماه جاری با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی برگزار شد، به آن اشاره کرد و گفت: از مجموع پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای استان تعداد ۱۷ پایگاه ضعف زیرساختی دارد.

وی تصریح کرد: وجود پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای باعث ارتقای ایمنی در سطح جاده‌های استان می‌شود و عملیات امداد و نجات یکی از مهمترین اصول واکنش اضطراری است که باید در زمان کوتاه بعد از رخداد حادثه آغاز شود و با سرعت ادامه یابد تا خسارت‌های جانی کاهش یابد.

کاووسی افزود: در حال حاضر بیش از هزار امدادگر داوطلب در پایگاه‌های امدادی سطح استان فعالیت می‌کنند که برای حفظ جان انسان‌ها و انگیزه داوطلبان حداقل امکانات باید برای آنان در پایگاه‌ها تامین شود.

پایگاه‌های امداد هوایی، واکنش سریع و مزینی در بیرجند، پایگاه شهید ابوالحسنی عدالت‌پناه در بشرویه، پایگاه شهید محبوبی سرایان، پایگاه‌های دیگ رستم و مسجد شکر شهرستان طبس، پایگاه حوض رباط قاینات، پایگاه‌های اداری – امدادی، ماژان و معصوم‌آباد خوسف، پایگاه چاهداشی نهبندان، پایگاه‌های مرزی میل ۷۸ درح و امدادی سربیشه، پایگاه کلاته نو در زیرکوه، پایگاه اسدیه شهرستان درمیان و پایگاه باغستان شهرستان فردوس به گفته وی نیاز به رفع مشکلات زیرساختی دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: ‌ضعف زیرساختی آب، برق، گاز، زیرسازی و آسفالت مسیر دسترسی، نبود تابلوهای راهنما و نبود خطوط تلفن ثابت از اهم مشکلات پایگاه‌های امداد و نجات در سطح استان است که امیدواریم هرچه زودتر برطرف شود.

وی افزود: نیروهای هلال احمر براساس پیش‌بینی‌های قبل از بحران و ساماندهی و انجام تمرین‌های تخصصی با سناریوهای مختلف و تجهیز تیم‌های عملیاتی، همواره آماده پاسخگویی به حوادث طبیعی و انسان ساخت هستند و با همه توان و استفاده از تجهیزات تخصصی برای کاهش آسیب هموطنان گام بر می‌دارند.

آشیانه برای بالگرد

اما در این بین کمبود یا نبود برخی تجهیزات در ارایه خدمات به موقع ممکن است موجب اخلال شود، همانطور که کاووسی اظهار داشت: یک فروند از بهترین بالگردهای موجود در جمعیت هلال احمر کشور و تیم امداد هوایی به‌صورت شبانه‌روزی در استان آماده‌باش است که قابلیت امدادرسانی در حوادث مختلف را دارد.

وی گفت: به دلیل نبود آشیانه بالگرد و دوری گروه پروازی از محل استقرار بالگرد، شاهد کاهش سرعت عمل تیم عملیات پروازی در انجام ماموریت‌ها هستیم.

نیاز به ۶ سوله انبار امدادی جدید

انبارهای امدادی نیز از ارکان حوزه امداد و نجات است که مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی وضعیت این انبارها در استان را خوب توصیف کرد اما گفت که نیاز به توسعه دارد.

کاووسی گفت: در حال حاضر انبارهای امدادی در وضعیت خوبی قرار دارد و براساس شاخص‌های ذخیره‌سازی تا حد ۲ درصد جمعیت استان، اقلام امدادی موجود است.

وی بیان کرد: ۱۷ سوله انبار امدادی به متراژ ۱۰ هزار و ۳۳۴ متر مربع در خراسان جنوبی وجود دارد اما با توجه به وسعت زیاد و حادثه‌خیز بودن استان علاوه بر ظرفیت‌های موجود ۶ سوله انبار امدادی نیز مورد نیاز است و باید احداث شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی در حالی ۱۷۰ دستگاه انواع خودرو شامل آمبولانس، خودرو نجات، خودرو کمک‌دار، کامیون و کامیونت را از داشته‌های هلال احمر برای امدادرسانی معرفی کرد که معتقد است به خاطر فرسودگی و ناکارآمدی برخی خودروها و تجهیزات، هفت دستگاه خودرو نجات، پنج دستگاه آمبولانس، پنج خودرو کمک‌دار و پنج دستگاه ست نجات دیگر نیاز است تا بتوان در مواقع بحران بهتر عمل کرد.

نیاز خراسان جنوبی به تقویت امدادرسانی؛ از پایگاه تا آشیانه

جوامع محلی و خیران، بازوی هلال احمر در خدمت‌رسانی

وی تاکید کرد: باید مشارکت مردم در برنامه‌های هلال احمر افزایش یابد چرا که در ساختار جمعیت هم تعریف شده پس استفاده از ظرفیت‌های جوامع محلی در دستور کار هلال احمر است.

کاووسی گفت: در این راستا و با توجه به اهداف متعالی جمعیت هلال احمر و نقش داوطلبان و خیران در پیشبرد این اهداف، برنامه‌هایی همچون ارتقای سطح آموزش‌های امدادگران و نجاتگران، فعال کردن باشگاه‌های امدادگران و نجاتگران در سطح شعب، استان و کشور، مشارکت خیران و داوطلبان در طرح‌های محرومیت‌زدایی مانند طرح نذر آب را در دستور کار داریم.

وی افزود: استان‌های خراسان رضوی، سمنان، اصفهان، یزد، کرمان و سیستان و بلوچستان، استان‌های معین خراسان جنوبی در زمان وقوع حوادث فوق حاد هستند که حداقل فاصله خراسان جنوبی با این استان‌ها ۵۰۰ کیلومتر است و نیروهای امدادی استان در زمان وقوع حادثه پیشگام هستند.

استاندار خراسان جنوبی هم که حدود یک ماه پیش از جمعیت هلال احمر استان بازدید کرد، با اشاره به لزوم تقویت زیرساخت‌های امداد و نجات گفت: درخصوص تامین تجهیزات پایگاه‌های امدادی پیگیری‌های لازم با اولویت انجام خواهد شد تا زیرساخت امداد و نجات در استان تقویت شود.

جواد قناعت افزود: در زمینه پیشنهادات سفر دوم رئیس جمهور ۶ میلیارد تومان برای سوله‌های امدادی، ۳۵ میلیارد تومان برای تکمیل ساختمان اداری، پنج میلیارد تومان برای تکمیل مرکز آموزش‌های تخصصی و ۱۰ میلیارد تومان برای تامین تجهیزات خودروهای امداد و نجات در نظر گرفته شده است.

وی اظهار امیدواری کرد که با تصویب این اعتبارات و تحقق آن بخش زیادی از کمبودها در حوزه امداد و نجات استان رفع شود.

سابقه وقوع ۲۰ نوع حادثه در خراسان جنوبی

خراسان جنوبی همواره به عنوان مجموعه‌ای از حوادث طبیعی و غیرطبیعی شناخته شده است به‌طوری که مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: سابقه وقوع بیش از ۲۰ نوع بلای طبیعی و غیرطبیعی در این استان وجود دارد و زلزله، خشکسالی، سیل، توفان و سرمازدگی بیشترین فراوانی را دارند.

محمدعلی آخوندی ادامه داد: در پهنه خراسان جنوبی به عنوان سومین استان پهناور کشور با ۱۵۱ هزار کیلومتر مربع مساحت، می‌توان بیشترین زمینه‌های بلایای طبیعی را یافت.

وی گفت: بسیاری از بلایایی که در سطح کشور شناخته شده به نوعی در خراسان جنوبی هم با میزان شدت کم و زیاد وجود دارد و می‌توان به زلزله، خشکسالی، صاعقه، توفان، گرد و غبار، سیل، بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، فرونشست زمین، سرمازدگی، تگرگ، آتش‌سوزی، فرسایش زمین، حوادث زیست محیطی، خودسوزی میدان‌های زغالی، رانش و لغزش زمین، ریزش کوه و حوادث انسان‌ساز جاده‌ای و فرودگاهی اشاره کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی یادآور شد: از این تعداد زلزله، خشکسالی، سیل، توفان و سرمازدگی از جمله بلایایی است که خراسان جنوبی بیشترین مواجهه با آنها را دارد.

وی افزود: خراسان جنوبی با گسل‌های فعال از مناطق دارای شدت زلزله‌خیزی در کشور محسوب می‌شود و در سال‌های گذشته شاهد وقوع زلزله‌های مخرب در طبس، فردوس و قاینات بودیم.

طبق آمار بیش از دو سوم مساحت استان از نسبت زلزله‌خیزی بالا و بسیار بالا برخوردار است و مردم این دیار به‌طور میانگین هر ۱۲ سال یک بار شاهد زلزله‌های بالای ۶ ریشتر و خسارت‌های زیان‌بار ناشی از آن بوده‌اند.

همچنین با توجه به کاهش نفوذپذیری خاک بر اثر خشکسالی متوالی، بارندگی‌های رگباری در بازه زمانی کم منجر به جاری شدن سیلاب در این استان می‌شود و خساراتی را در پی دارد.

 

 

 

 

دستور رئیس جمهور بر زمین ماند؛

شیر تو شیر صنعت لبنیات در خراسان جنوبی

در حالی که رئیس جمهور در سفر سال گذشته خود به خراسان جنوبی با اشاره به تعطیلی کارخانه های شیر استان؛ نسبت به بررسی مشکلات و فعالسازی این کارخانه ها دستور داد، اما تولیدکنندگان کارخانه های لبنی از انفعال مسئولان در مقابل این دستور گلایه دارند.

به گزارش خاورستان، خراسان جنوبی در آستانه دومین سفر رئیس جمهور به این استان قرار دارد و همین موضوع هم فرصتی را فراهم کرده تا نتایج سفر قبلی به استان بررسی شود. یکی از مهم ترین دغدغه های فعلی خراسان جنوبی که در سفر اول رئیس جمهور هم مطرح شد، موضوع تعطیلی اکثر واحدهای لبنی استان است، بطوری که آمارها حاکی از این است که از مجموع ۱۱ کارخانه تولید محصولات لبنی استان، تنها دو واحد فعال است.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی؛ رئیس جمهور هم نوزدهم شهریور سال گذشته در سفر استانی یکروزه خود به خراسان جنوبی در نشست شورای اداری استان، گفت: اعلام شد که کارخانه شیر داریم اما تعطیل است لذا استاندار خراسان جنوبی مورد و علت تعطیلی این کارخانه را بررسی کند و مشخص شود که مشکل کارخانه چیست تا مشکل آن رفع و فعال شود.

بر همین اساس هم فعال‌سازی واحدهای تولیدی تعطیل یا نیمه‌فعال خراسان جنوبی از تاکیدات رییس جمهوری در سفر به استان بود که در این راستا موضوع تأمین اعتبار و تسهیلات لازم برای فعال سازی واحدهای فرآوری محصولات لبنی استان و تأمین بازار فروش در فهرست مصوبات سفر لحاظ شده است.

اما علی رغم دستور رئیس جمهور و شرایط اسفناک واحدهای لبنی استان، گویا از سال گذشته تاکنون، هیچ اقدامی در راستای حل مشکلات این واحدها به عنوان ظرفیت های ویژه استان صورت نگرفته است.

کوچکترین اقدامی در راستای دستور رئیس جمهور در خصوص واحدهای لبنی انجام نشد

یکی از تولیدکنندگان واحدهای لبنی استان که نخواست نامی از او برده شود، در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهارکرد: در حالی که در سفر اول رئیس جمهور به استان در سال گذشته، یکی از مهم ترین خواسته های دامداران و سرمایه گذاران حوزه دام و لبنیات از رئیس جمهور؛ جلوگیری از خام فروشی شیر و توسعه فرآوری آن بود، متاسفانه از آن زمان تاکنون هیچ اقدامی در حوزه فعال کردن ظرفیت های کارخانه های لبنی انجام نشده است.

وی افزود: اما اگر مدیران استان؛ واقعا مدیران رئیس جمهور هستند، پس نباید اجازه دهند که دستور رئیس جمهور روی زمین بماند و در واقع این سوال مطرح می شود که مدیران با این نحوه کارشان، به نفع رئیس جمهور کار می کنند یا به ضرر او؟

این تولیدکننده گفت: متاسفانه هم اکنون تقریبا همه واحدهای فرآوری لبنی استان تعطیل هستند و شیر مازاد خراسان جنوبی هم به استان های دیگر می رود. همچنین با توجه به افزایش هزینه های حمل و نقل، هزینه های زیادی بر دامدار تحمیل می شود و دامداری را از مدار توجیه اقتصادی خارج کرده و دامدار هم مجبور است که تعطیل کند.

او با تاکید بر اینکه تاکنون کوچکترین اقدامی در راستای دستور رئیس جمهور در خصوص واحدهای لبنی انجام نشده است، افزود: از سفر قبلی رئیس جمهور تاکنون؛ مسئولان هیچ جلسه ای برای بررسی مشکلات حوزه لبنی برگزار نکرده اند، البته در آبان ماه یک جلسه بدون نتیجه برگزار شد که آن هم با پیگیری اتاق بازرگانی بود.

وی بیان کرد: در سفر آینده رئیس جمهوری، آیا دوربین های صدا و سیما و چشم های مردم نخواهند دید که یکسال قبل هم همین مشکل و خواسته مطرح شد و اکنون هم دوباره دامدار و تولیدکننده همین خواسته را دارند؟

تعطیلی کارخانه آنا به علت فشار بانک و تامین اجتماعی

علوی مدیرعامل کارخانه شیر آنا قاین در گفتگو با خبرنگار خاورستان؛ اظهارکرد: کارخانه آنا؛ بزرگترین کارخانه لبنی استان وجزء بزرگترین کارخانجات لبنی خراسان بزرگ محسوب می‌ شود که در ساخت این واحد تولیدی تمام استانداردهای صنعت غذا رعایت شده و در زیرساختها، توسعه ی آن هم لحاظ شده، اما مشکلات نقدینگی منجر به تعطیلی آن شد.

وی بیان کرد: کارخانه شیر آنا در٢٢بهمن سال ١٣٨۵باحضور وزیرکاروقت افتتاح و طی ١٠ ماه ساخته شد. اما در آخر فروردین ماه سال ١٣٩٧ این کارخانه درحال کار را؛ به علت فشارکمبود نقدینگی، فشار بانک و تامین اجتماعی تعطیل کردیم.

مدیرعامل کارخانه شیر آنا افزود: بعد از تاکید رئیس جمهور در سفر سال گذشته به استان در خصوص اینکه چرا این کارخانه خوابیده و باید مشکلاتش حل شود، متاسفانه هر چه پیگیر شدم به جمع بندی درستی نرسیدم. در همین خصوص موفق به دیدار آقای ملانوری استاندار سابق، در بیرجند نشدم و این دیدار در دفتر استانداری خراسان جنوبی در تهران انجام شد که بعد از دو هفته هم اقای استانداراز کارخانه بازدید کرد، اما متاسفانه تیم بازدیدکننده همراه به قدری زیاد بود که این بازدید نتیجه مطلوبی نداشت و بعد از آن هم که آقای ملانوری از خراسان جنوبی رفت.

تلاش برای جذب سرمایه گذار جدید

وی با اشاره به ادامه پیگیری ها طی یکسال گذشته و نداشتن نتیجه، گفت: اما دوباره موضوع را از طریق معاونت اقتصادی استانداری پیگیری کردم که مورد حمایت آقای اشرفی قرار گرفت و طی یکی- دو ماه اخیر چند جلسه در مورد این کارخانه برگزار شد، اما هنوز هیچ کدام منجر به نتیجه عملی نشده است. البته اخیرا درجمع بندی با مدیران استانداری به این نتیجه رسیدیم که سرمایه گذار دیگری جذب شود تا برای فعال کردن کارخانه کمک کند.

علوی ادامه داد: در همین خصوص هم سرمایه گذاری پیدا شد و قرار بود دراین دو هفته با سرمایه گذار جلسه بگذاریم، اما علی رغم اینکه تاکید کردیم طی این مدت بانک اقدامی علیه این واحد تولیدی نکند تا فضا آشفته نشده و سرمایه گذاراحساس ناامنی نکند، و با اینکه باحقوقی بانک سپه استان هماهنگ شده بود که تا حصول نتیجه اقدامی صورت نگیرد، اما متاسفانه شعبه بانک سپه درقاین عجله کرده و نسبت به کارشناسی کارخانه از طریق اداره ثبت اقدام و کارشناسی را به کارخانه می‌برد.

وی افزود: متاسفانه این خبر به سرمایه گذار رسید و باعث تردید او شد که مبادا بانک در مسیر راه اندازی و شروع مجدد کارخانه کارشکنی کند.

او با اشاره به اینکه بانک سپه استان با ما همکاری خوبی دارد، اما بی تدبیری شعبه قاین دوباره ما را با چالش مواجه کرد، گفت: ولی هنوز هم پیگیر جذب سرمایه گذار هستیم و قرار است دوباره قرار ملاقات بگذاریم. معاون اقتصادی استانداری نیز به جد پیگیر کار است که تلاش او واقعا قابل تقدیر است.

علوی تصریح کرد: اکنون اگر کسی بخواهد این کارخانه را از نو بسازد، باید بالای ۷۰ تا۸۰ میلیارد تومان و یا حتی بیشتر هزینه کند، در حالی که الان این کارخانه با ۲٫۵ میلیارد تومان سرپا می شود که در سال گذشته این هزینه ۶۵٠ میلیون تومان بود. البته دستگاه های تولیدی همه قابل استارت است، اما سیستم گرمایشی و سرمایشی باید به روز شود.

او افزود: متاسفانه برای این کارخانه؛ بانک سپه وثایقی را برای دوران مشارکت دریافت کرده که این وثایق را زمان قرارداد خرید اقساطی مجدداً ترهین نموده که این موضوع خلاف قانون است که امیدوارم این مشکل با تدبیر مدیران استانی حل شود، چرا که این اتفاق زندگی مدیران شرکت را به نابودی کشیده و باعث ایجاد مشکلات خانوادگی شده است.هم اکنون نیز بالغ بر ۱٠٠ میلیارد تومان وثیقه برای ۵یا۶ میلیارد تومان بدهی کارخانه در دست بانک است.

مدیرعامل کارخانه شیر آنا بیان کرد: متاسفانه بانک بیشتر با قوه قهریه برخورد می کند، در حالی که در شرایط موجود یک سرمایه گذار به غیر از پذیرفتن ریسک سرمایه گذاری؛ به دنبال این است که درگیر مسائل حاشیه ای نشود.

انگیزه ام را از بین بردند

علوی عنوان کرد: بنده به عنوان سازنده کارخانه؛ آجر به آجر آن را با عشق روی هم گذاشتم و در منطقه محروم یا توسعه نیافته قاین، کارخانه ای با آن وسعت و بزرگی را طی ۱٠ ماه ساختیم، با همان روحیه ای که در جنگ داشتیم، اما تمام انگیزه ی ما را از بین بردند. نه تنها بانک،تآمین اجتماعی بلکه استاندار سابق آقای معتمدیان هم که هر چه تلاش کردم دیداری با او داشته باشم، اما مسئول دفترش به سفارش یکی از مدیران اجازه دیدار نداد.

وی با اشاره به اینکه بدلیل مشکلات عدیده ای که بانک‌ها برای تولید کننده ایجاد می کنند، ترجیح داده ایم که برای راه اندازی کارخانه، دیگر از منابع بانکی استفاده نکنیم و به همین دلیل با چند هلدینگ بزرگ ایران هم مذاکره شده که با یک هلدینگ ۵٠ درصد کار را جلو برده تا به صورت مشارکت تولید راه اندازی شود.

مدیران تعامل ندارند

مدیرعامل کارخانه شیر آنا با بیان اینکه از زمانی که کارخانه خوابیده تاکنون، بدهی ٢۵٠ میلیون تومانی تامین اجتماعی به ٧۵٠ میلیون تومان رسیده است، تصریح کرد: مشکل اساسی خراسان جنوبی این است که فراتر از قانون عمل کرده و مدیران آن تعامل کمنری دارند و حتی اگر بخواهیم پولی هم از خارج از چرخه دولتی تهیه کنیم تا کارخانه را راه بیندازیم، بانک می گوید بدهی مرا بده، تامین اجتماعی می گوید بدهی مرا بده، دارایی می گوید بدهی مرا بده و اینگونه باید بجای خرید مواد اولیه و تولید، پول را به آقایان داد.

وی بیان کرد: ظرفیت اسمی این کارخانه ١٠٠ تن است، اما چون شیر محصولی است که سریع فاسد می شود نمی توان بیشتر از ٧٠ تن شیر تحویل گرفت، البته با راه اندازی کارخانه با ظرفیت همان ٧٠ تن هم برای ٩٠ نفر می شود بطور مستقیم اشتغال ایجاد کرد.

جذابیتی برای سرمایه گذاری در استان وجود ندارد

علوی با بیان اینکه باید مسئولان بنشینند و مشکلات را اساسی حل کنند چراکه شعار خالی اثری ندارد ، گفت در استان هایی مانند خراسان جنوبی هیچ جذابیتی برای سرمایه گذاری وجود ندارد چراکه از لحاظ ضوابط قانونی؛ ساخت یک کارخانه در قاین با کارخانه ای در مشهد و یا تهران تفاوتی ندارد، چه بسا مشکلات و هزینه‌ها کمتر نیز باشد، ولی آیا قیمت و ارزش افزوده کارخانه در این دو شهر یکی است؟

او افزود: برای سرمایه گذاری در استان های کم برخوردار باید چارچوبی تعیین کرد تا جذابیتی برای سرمایه گذار بوجود آید، چرا که نمی شود همه کشور را به یک فرمان راند.

وی در پایان تصریح کرد: از مسئولین استان می خواهم که برای صنعت شیر برنامه ریزی درست و منطقی صورت بگیرد، چرا که شیر موجودی زنده است که از شیر جنگل هم درنده تر است.

تعطیلی کارخانه لبنیات قهستان از اواخر سال گذشته

دهقان مدیرعامل کارخانه لبنیات البان قهستان هم در گفتگو با خبرنگار خاورستان؛ اظهارکرد: بنده از ۲۰ سال قبل در حوزه لبنیات کار می کنم و از چند سال قبل هم مجوز تولید شیرخشک شتر را گرفتم و دو سال در حوزه شیر شتر کار کردم.

وی افزود: در این خصوص چند نمونه شیرخشک شتر را به مشهد و یزد فرستادیم تا خشک کنند، بعد از آن هم دریافت مجوز صادرات  بقیه کارها را دنبال کردیم، اما وقتی نوبت به صادرات رسید، با مشکل تحریم و کرونا مواجه شدیم و موفق به صادرات نشدیم.

مدیرعامل کارخانه لبنیات البان قهستان ادامه داد: در حالی که به دلیل مشکلات صادراتی حدود ۲۰ هزار تن شیرخشک داخل انبارهای تولیدکنندگان مختلف کشور باقی مانده بود و نتوانسته بودند محصولشان را صادر کنند، اما برای ۴ تن شیرخشک شتری را که با بدبختی تولید کرده بودیم و موفق به صادرات آن نشدیم که حتی در انبار کارخانه، تاریخ انقضا هم شده بود، به عنوان محتکر و قاچاقچی معرفی شدیم.

دهقان بیان کرد: به همین دلیل هم از اواخر سال ۱۴۰۰، این کارخانه لبنی تعطیل شد، در حالی که بنده تمام سرمایه ام را برای یک پروژه و کار جدید گذاشتیم. در این خصوص با همه سازمان ها و دستگاه های مربوطه هم مکاتبه کردم، اما هیچ اتفاقی نیفتاده است.

وی گفت: در این کارخانه ۲۰ نفر کارگر بطور مستقیم و ۱۰۰ نفر هم بطور غیر مستقیم مشغول بودند که با تعطیلی کارخانه، بیکار شدند. متاسفانه گویا اصلا کسی نمی خواهد که تولیدکننده کار کند و کسی هم به فکر تولید و اشتغال نیست.

تعطیلی سه ساله کارخانه هجرت در پی عدم تحقق وعده های مسئولان

حسن زاده مدیرعامل کارخانه شیر هجرت طبس نیز در گفتگو با خبرنگار خاورستان؛ اظهارکرد: بنده این کارخانه را در سال ۱۳۹۸ خریده ام و از همان زمان تاکنون، هنوز هم راه نیفتاده است.

وی یادآور شد: این کارخانه  از حدود ۳۰ سال قبل کار می کند و در زمانی هم که بنده این کارخانه را خریداری کردم، مشکل اصلی این کارخانه نقدینگی بود و به همین دلیل دامدار شیر را به کارخانه نمی داد و چون مسئولان هم حمایتی نکردند، این کارخانه تعطیل شد.

حسن زاده افزود: در زمان خرید؛ کارخانه بیش از ۶۵۰ میلیون تومان بدهی داشت که آن را پرداخت کردم و مسئولان هم قول دادند تا با دادن تسهیلات، کمک کنند تا کارخانه فعال شود.

او گفت: در سال ۱۳۹۹ قرار شد که تسهیلات ۷۰۰ میلیون تومانی طی یک ماه پرداخت شود،  اما متاسفانه یک سال تمام فقط امروز و فردا کردند و در نهایت هم تسهیلاتی داده نشد. دوباره هم برای دریافت تسهیلات یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی معرفی شدم که باز هم همکاری صورت نگرفت.

گشایش مشکل تسهیلات با سفر معاون وزیر کار

مدیرعامل کارخانه شیر هجرت طبس ادامه داد: اما در سفر چند ماه قبل معاون وزیر کار به شهرستان طبس و بازدید از این کارخانه، دوباره درخواست وام کردم که معاون وزیر در این خصوص قول داد و قرار شد ۳ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شود.

وی افزود: بر همین اساس خوشبختانه تاکنون ۲ میلیارد تومان تسهیلات برای خرید دستگاه به حساب فروشنده واریز شده و قرار است یک میلیون تومان سرمایه در گردش هم پس از نصب دستگاه ها از محل صندوق کارآفرینی امید پرداخت شود.

حسن زاده با بیان اینکه پرداخت تسهیلات ظرف مدت دو ماه انجام شد، گفت: در این خصوص مسئولان فرمانداری، بخشداری، جهاد کشاورزی و … همکاری داشته و پیگیر مشکلات بوده و هستند و پس از نصب دستگاه ها هم تولید آغاز می شود. البته هم اکنون هم کارخانه آماده کار است و مشکل خاصی ندارد و دستگاه های خریداری شده هم برای اضافه کردن به خط تولید است.

وی بیان کرد: اکنون سه سال است که از تعطیلی این کارخانه می گذرد، اما اگر دوباره راه اندازی شود، حدود ۳۰ نفر اشتغالزایی مستقیم خواهد داشت.

وی بیان کرد: یکی از مشکلات دیگر این است که مراکز جمع آوری شیر؛ شیر از طبس به فردوس می برند و ما باید دوباره آن را از فردوس خریداری و وارد کنیم که البته مسئولان قول داده اند تا این مشکل برطرف شود و دیگر شیر از شهرستان خارج نشود.

هیچ کمکی به واحدهای لبنی نشد

قلی زاده مدیرعامل کارخانه کوهستان سبز خوسف نیز در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهارکرد: متاسفانه پس از سفر آقای رئیس جمهور و طی یکسال اخیر؛ مسئولان استان نه جلسه، نه حرف و نه هیچ عملی در حوزه حل مشکلات لبنیات نداشته اند و هیچ کمکی نه به دامدار، نه به واحدهای لبنی و نه به مصرف کننده نشده است.

وی افزود: در حالی که قیمت نهاده های دامی ۶ برابر شده، اما قیمت شیر تنها دو برابر افزایش یافته است و به همین دلیل هم از یکطرف دامدار تحت فشار است و از طرف دیگر هم مردم قدرت خرید لبنیات را ندارند.

او بیان کرد: متاسفانه در این شرایط کارخانه های لبنی استان با مشکل مواجه شده و یا با کمترین ظرفیت کار می کنند و یا هم در حال تعطیلی هستند و کارخانه ای که سرپا باشد و پرسنل فعالی داشته باشد، در استان وجود ندارد.

مدیرعامل کارخانه کوهستان سبز خوسف با تاکید بر اینکه متاسفانه اصلا کسی پیگیر مشکلات تولید نیست، ادامه داد: دولت هم هیچ کمکی نمی کند، در حالی که تنها راه حل مشکل، ارائه سرمایه در گردش ارزان قیمت به واحدهای لبنی و یارانه برای دامداری هاست.

قلی زاده گفت: در حالی که این واحد لبنی قبلا روزی ۴۰ تن شیر تولید می کرد، اما بعد از برداشتن یارانه ها به روزی ۴-۵ تن تولید رسید و اکنون هم این میزان به ۳-۴ تن در هفته کاهش یافته است.

وی بیان کرد: کارخانه لبنی بنده قبلا یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی استان بود که نیازهای سایر استان ها را هم تامین می کرد، اما اکنون به دلیل افزایش هزینه ها، همه این فرصت ها را از دست داده و تنها با حدود ۵ درصد ظرفیت کار می کنیم.

 

 

 

 

 

 

سرمایه‌گذاران فرآوری گل نرگس در خراسان جنوبی حمایت می‌شوند

سرمایه‌گذاران فرآوری گل نرگس در خراسان جنوبی حمایت می‌شوند

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: اگر در استان بخش خصوصی یا بهره‌بردار درخواست و توانایی انجام فرآوری گل نرگس را داشته باشد، حمایت‌های لازم را خواهیم داشت.

محمدرضا اکبری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سطح زیرکشت گل نرگس در خراسان جنوبی ۴۰ هکتار است که بیشترین سطح زیرکشت مربوط به شهرستان خوسف با ۲۵ هکتار و بعد شهرستان طبس با ۱۴.۵ هکتار است.

وی ادامه داد: همچنین سربیشه هم در چند سال اخیر در زمینه کشت گل نرگس ورود پیدا کرده و در این شهرستان نیز هفت دهم هکتار گل نرگس کشت شده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۰ میلیون شاخه گل نرگس از نرگس‌زارهای خراسان‌ جنوبی برداشت شود و سطح زیرکشت نرگس در سال جاری در استان نیم هکتار افزایش یافته است.

اکبری افزود: ارزش گل نرگس تولیدی استان با احتساب شاخه‌ای ۲ هزار تومان، ۴۰ میلیارد تومان است.

وی بیان کرد: گل نرگس تولیدی این استان به تهران، اصفهان، زاهدان و مشهد برای فروش ارسال و بیشتر تلاش می‌شود که گل نرگس به استان‌های همجوار ارسال شود چرا که در زمینه فروش گل نرگس بسته‌بندی، نگهداری، ماندگاری و ارسال مهم است و هرچه مسافت نزدیک‌تر باشد، گل بهتری به دست مشتری می‌رسد.

اکبری گفت: شرایط اقلیمی خراسان جنوبی، آب، هوا، تغذیه و کودهای حیوانی باعث شده کیفیت گل نرگس تولیدی خراسان جنوبی بهتر باشد که مزیتی برای استان است از طرفی شرایط آب و هوایی گرم و خشک استان میزان بهره‌وری و تولید را نسبت به سایر استان‌هایی که گل نرگس دارند، کمتر می‌کند.

وی بیان کرد: برداشت گل نرگس در خراسان جنوبی از اواخر آبان آغاز شد و در صورتی که شرایط جوی استان مساعد باشد تا نیمه اسفند ادامه دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی عنوان کرد: در حال حاضر و ابتدای فصل برداشت، کشاورزان در زمینه فروش گل نرگس مشکلی ندارند.

 

 

 

جلسه تقدیر از مقام آوران دانشگاه بیرجند در المپیادهای چهارگانه ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور

جلسه تقدیر از مقام آوران دانشگاه بیرجند در المپیادهای چهارگانه ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور روز دوشنبه ۷ آذر ۱۴۰۱ در تالار ولایت برگزار شد.
جلسه تقدیر از مقام آوران دانشگاه بیرجند در المپیادهای چهارگانه ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه تقدیر از مقام آوران دانشگاه بیرجند در المپیادهای چهارگانه ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور، دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند از اساتید، مربیان و تمامی دانشجویانی که در المپیادهای فرهنگی و ورزشی افتخار آفرینی کرده اند قدردانی کرد و گفت: تربیت بدنی عرصه شکوفایی، شناخت استعدادها و عرصه همبستگی، انسجام و دوستی است.
در ادامه این جلسه، دکتر موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه با تشکر از مقام آوران دانشجویی، مربیان و اساتید و همکاران، از حمایت‌های بی دریغ رئیس دانشگاه و تلاش‌های دکتر ثقه‌الاسلامی قدردانی کرد و به پیشینه ۴ المپیاد پرداخت. وی افزود:  دانشجویان با کسب دانش و علم می‌توانند در آینده شغلی خود حائز موفقیت‌های بیشمار گردند.
همچنین دکتر علی ثقه الاسلامی، مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه با قدردانی از تمامی همکاران اثرگذار و دانشجویان در کسب این موفقیت‌ها، به معرفی اقدامات این حوزه  و چگونگی اعزام دانشجویان به المپیادهای ورزشی اشاره کرد. وی با مقایسه جایگاه قابل ستایش دانشگاه بیرجند گفت: در المپیاد قهرمانی بیش از دو هزار دانشجوی ورزشکار دختر و ۲۵۰۰ دانشجوی ورزشکار پسر شرکت کردند، همچنین در المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر ۵۰۵ دانشجوی دختر و ۸۰۳ دانشجوی پسر از مجموع ۱۰۴ دانشگاه حضور داشتند که دانشگاه بیرجند در بخش دختران با اعزام شش ورزشکار به مقام ششم تیمی دست یافت و در بخش پسران تیم فوتسال دانشگاه مقام سوم را بدست آورد.
وی گفت: در المپیاد ورزش‌های همگانی چند مقام اول و سوم تیمی و انفرادی و مقام چهارم این المپیاد را دانشگاه بیرجند کسب کرد، در المپیاد ورزشی دانشجویان بین الملل نیز در مسابقات شنا دو مقام را بدست آوردیم.
در ادامه این مراسم از مقام آوران دانشگاه بیرجند در المپیادهای چهارگانه ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور(تابستان ۱۴۰۱) تقدیر شد. همچنین در این مراسم از پیشکسوتان ورزشی دانشگاه بیرجند و مربیان نیز قدردانی بعمل آمد.

 

 

 

 

نونهالان زغال سنگ طبس قهرمان مسابقات فوتسال قهرمانی نونهالان خراسان جنوبی

نونهالان زغال سنگ طبس قهرمان مسابقات فوتسال قهرمانی نونهالان خراسان جنوبی

نونهالان زغال سنگ طبس قهرمان مسابقات فوتسال قهرمانی نونهالان خراسان جنوبی شدند .

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ، تیم فوتسال نونهالان زغال سنگ طبس با پیروزی در فینال مسابقات فوتسال قهرمانی رده سنی نونهالان استان خراسان جنوبی به مقام قهرمانی استان رسید. نونهالان زغالسنگ طبس در بازی پایانی با نتیجه شش بر صفر تیم کویر آرنا بشرویه را مغلوب کرد. این مسابقات با حضور ۹ تیم به مدت چهار روز در سالن شهید الهی طبس برگزار شد. در دیدار رده‌بندی تیم فوتسال نونهالان گلشن فود طبس موفق شد با شکست شش بر یک بسیج فردوس به مقام سوم مسابقات دست پیدا کند.

قهرمانی شهرداری طبس در رقابت های فوتسال قهرمانی جوانان خراسان جنوبی

قهرمانی شهرداری طبس در رقابت های فوتسال قهرمانی جوانان خراسان جنوبی

شهرداری طبس در رقابت های فوتسال قهرمانی جوانان خراسان جنوبی قهرمان شد .

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ، مسابقات فوتسال قهرمانی رده سنی جوانان استان خراسان جنوبی با قهرمانی تیم فوتسال شهرداری طبس به پایان رسید. تیم فوتسال شهرداری طبس در اخرین بازی خود نماینده فردوس را با نتیجه سه به دو شکست داد و بدون باخت با ۱۲ امتیاز به مقام قهرمانی مسابقات فوتسال جوانان استان دست یافت. این دوره از مسابقات با شرکت پنج تیم به مدت سه روز به میزبانی باشگاه ایران جوان بیرجند در سالن شهیدین قاسمی بیرجند برگزار شد.

برگزاری دوره داوری درجه ۳ فوتوالی در خراسان جنوبی

برگزاری دوره داوری درجه ۳ فوتوالی در خراسان جنوبی

دوره داوری درجه ۳ فوتوالی در خراسان جنوبی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ، به همت هیات ورزش های روستایی و بازی های بومی و محلی خراسان جنوبی، دوره داوری درجه ۳ داوری با شرکت ۲۹ شرکت کننده به میزبانی شهرستان طبس برگزار شد. مدرسی این دوره را آقایان ابوالفضل داوطلب و حبیب مقیمی بر عهده داشتند.

هفته دوم دوربرگشت والیبال خراسان جنوبی

نتایج هفته دوم دور برگشت والیبال آقایان  خراسان جنوبی گرامیداشت شهدای امنیت اعلام شد.

به گزارش خاورستان در هفته دوم گروه الف  دوربرگشت مسابقات لیگ والیبال آقایان استان خراسان جنوبی گرامیداشت شهدای امنیت راه وشهرسازی بیرجند با نتیجه ۳ بر صفر ثامن خوسف را از پیش رو برداشت و باشگاه دانش والیبال قاین ۳ بر ۲ باشگاه والیبال صنعت کویر بیرجند را شکست داد.

در گروه ب نیز تیم‌های دخیل العباس بشرویه ۳ بر صفر  باربری سرایان و بوم گردی حلوان طبس ۳ بر یک  مدیران خودروطبس را شکست داد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*