-
مواد لازم برای پوکورا بوشهری
-
- آرد نخود خام ۱ پیمانه
- تره خرد شده ۱/۲ پیمانه
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- پودر چیلی ۱/۲ قاشق چایخوری
- ادویه گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر یا جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
- آب ۳/۴ پیمانه
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه پوکورای بوشهری
۱- آرد و تمامی ادویه ها به غیر از بیکینگ پودر یا جوش شیرین را کاملا مخلوط کنید. سپس آب را کم کم اضافه کرده تا مایعی به غلظت ماست داشته باشید.
۲- سپس تره خرد شده را داخل مایع بریزید و کاملا هم بزنید تا یکدست شود. اکنون باید این خمیر را حدود ۱۲ ساعت در دمای اتاق استراحت دهید تا به اصطلاح عمل آمده و برسد.
نکات کلیدی برای تهیه پوکورا بوشهری
– حتما زمان گفته شده را برای رسیدن مایع پوکورا بگذارید، چون در طعم و پخت کوکو بسیار موثر است. مثلا اگر برای شام یا عصرانه می خواهید این غذا را درست کنید مایع آن را از صبح آماده کنید.
– اگر می خواهید در فصل زمستان پوکورا درست کنید می توانید مایع را در محیط آشپزخانه و داخل ظرف در بسته استراحت دهید، ولی در فصل تابستان باید آن را داخل یخچال قرار دهید.
– مواد پوکورا نباید خیلی رقیق شود چون اصلا پف نمی کند. بنابراین اگر آب زیاد ریختید و مایع شل شد حتما کمی آرد نخود داخل آن بریزید.
– میتوانید یک عدد پیاز کوچک هم رنده و با مواد مخلوط کنید.
– بعضی افراد داخل پوکورا بوشهری یک عدد تخم مرغ نیز می ریزند، اما اصل طرز تهیه آن تخم مرغ ندارد.
– برای استراحت مایع یک ظرف بزرگ انتخاب کنید چون مایع پف زیادی می کند و ممکن است از ظرف بیرون بریزد.
– در بندرعباس نیز غذایی مشابه درست می شود که به آن پکاره می گویند.