آخرین خبر :

حوادث/ فروش نوزاد ۱۲۰ میلیون تومانی در فضای مجازی

فروش نوزاد ۱۲۰ میلیون تومانی در فضای مجازی

چهار زن و مرد سابقه‌دار به بهانه فروش نوزاد در فضای مجازی از متقاضیان کلاهبرداری می‌کردند.
به گزارش «ایران»، در رصد و پایش شبکه‌های اجتماعی توسط مأموران پلیس فتا، مشخص شد صفحاتی با عنوان خرید و فروش نوزاد در حال فعالیت در فضای مجازی هستند.
پس از آن تحقیقات در خصوص گردانندگان این صفحات آغاز و مشخص شد، این صفحات توسط چهار زن و مرد که همگی سابقه‌دار هستند و قبلاً هم به همین اتهام دستگیر و زندانی شده بودند اداره می‌شوند. بنابراین تحقیقات آغاز و متهمان در مخفیگاهشان دستگیر شدند. همچنین از مخفیگاه آنها یک نوزاد ۱۵ روزه نیز پیدا شد.
سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت در این باره گفت: این افراد که در گذشته نیز به همین جرم توسط پلیس فتا دستگیر شده‌اند، برای فروش هر نوزاد مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان طلب می‌کردند و پس از اینکه افراد متقاضی وجه مورد نظر را واریز می‌کردند دیگر پاسخگوی آنها نبودند. در یکی از موارد نیز یکی از اعضای این باند در پوشش پرستار بچه به یک منزل مراجعه کرده و پس از دزدیدن نوزاد قصد فروش بچه را داشتند که توسط پلیس فتای پایتخت دستگیر شده بودند.

سرقت فرش های نفیس به بهانه قالیشویی

باند حرفه‌ای سارقان فرش، با نصب آرم یکی از شرکت‌های معروف قالیشویی، قالی‌های گرانقیمت را به بهانه شست‌وشو سرقت  کردند.
به گزارش «ایران»، چند روز قبل مرد جوانی به پلیس مراجعه کرد و از سرقت ۵۰۰ میلیونی فرش‌های نفیس با شگردی خاص خبر داد. او گفت: برای سال جدید تصمیم گرفتیم فرش‌های نفیس و دستباف خانه را که بیش از ۵۰۰ میلیون تومان ارزش داشت، برای شست‌وشو به قالیشویی بدهیم.
در فضای مجازی به دنبال یک قالیشویی معتبر بودم و با دیدن تبلیغات یکی از قالیشویی‌های مطرح، با آنها  تماس گرفتم. چند شماره ثابت بود و فردی که تلفن را پاسخ داد، از من خواست با مدیریت تماس بگیرم. شماره مدیریت را که گرفتم، تلفن روی پاسخگوی خودکار بود پس از ثبت آدرس خانه چند ساعت بعد کارگران قالیشویی برای بردن فرش‌ها آمدند آنها نه تنها لباس با آرم قالیشویی و خودرویی با همان آرم  داشتند بلکه فاکتوری که به من دادند هم سربرگ قالیشویی مورد نظر را  داشت. بعد از بردن فرش‌ها چند روز بعد  با تلفنی که روی برگه فاکتور بود تماس گرفتم تا ببینم چرا فرش‌ها را نیاوردند اما در کمال ناباوری کسی که تلفن را جواب داد، به من گفت آنجا قالیشویی نبوده و چند نفر این خط و محل را به صورت موقتی اجاره کرده بودند. بلافاصله به آدرس قالیشویی رفتم اما هیچ خبری از قالیشویی نبود.
با شکایت مرد جوان، تحقیقات به دستور بازپرس دادسرای ویژه سرقت در حالی ادامه دارد که کارآگاهان با شکایت‌های مشابه دیگری مواجه شدند.

پول ما را ندادند پل سرقت کردیم

رئیس پلیس پایتخت از دستگیری تعدادی از پیمانکاران سازنده پل شهید همدانی در غرب تهران به اتهام سرقت اجزای پل خبر داد.

به گزارش ایسنا، اواسط بهمن امسال مسئولان شهرداری تهران از جزئیات سرقت اتصالات فلزی پل تقاطع بزرگراه شهید همدانی با رودخانه ورآورد خبر داده و اظهار داشتند، سرقت اجزای این پل از حدود یک سال قبل آغاز شد و در ماه‌های اخیر شدت گرفت.

زیر عرشه این پل یک دریچه برای بازدید داخل باکس‌ها وجود دارد که این دریچه جوش شده بود اما به‌دلیل خلوتی محله سارقان از پایین وارد شده و با دستگاه برش این دریچه را باز کرده و وارد باکس مجموعه پل شده و شروع به باز کردن پیچ‌ها کرده و این اتصالات را سرقت می‌کردند از آنجا که حجم سرقت از پل بالا بود، مجموعه عمران شهرداری به هیچ عنوان صلاح ندانستند که از روی آن خودرو تردد کند، چراکه هر لحظه امکان منهدم شدن و تخریب پل وجود داشت و با توجه به وخامت اوضاع، ایمن‌سازی این پل از ۱۵ دی سال‌جاری آغاز شده و این اقدامات پس از انسداد ترافیکی در بزرگراه شهید همدانی حد فاصل بلوار پژوهش تا خیابان اردستانی در دستور کار قرار گرفته تا وضعیت بحرانی سازه پل وردآورد در کوتاه‌ترین زمان ممکن رفع شود و این تقاطع به چرخه ترافیکی بازگردد.از آنجا که در این مورد هشداری جدی به مسئولان شهری و انتظامی داده شده بود رئیس پلیس پایتخت در واکنش به این موضوع از دستگیری سارقان خبر داد و به ایسنا گفت: سارقان و عوامل این سرقت مدت‌ها پیش و قبل از رسانه‌ای شدن این موضوع دستگیر شدند. ما هزاران قطعه پیچ سرقت شده از این پل را که در ده‌ها گونی ریخته شده بود، کشف کردیم و به شهرداری تهران تحویل دادیم.

سردار حسین رحیمی، با بیان اینکه ۱۴ نفر را در این پرونده شناسایی و دستگیر کردیم، گفت: با دستگیری این افراد مشخص شد که سارقان از پیمانکاران سازنده همان پل بودند و در حال حاضر هم از سوی پلیس به مرجع قضایی تحویل داده شده و در زندان هستند. این افراد پیچ‌های پل را باز کرده و به سرقت بردند و با این اقدام خود ایمنی پل را با مشکلات جدی روبه رو کرده بودند.

وی به سرقت دیگر تجهیزات و امکانات شهری نیز اشاره کرد و افزود: همان‌طور که گفتم در این پرونده متهمان از پیمانکاران پل بودند، اما متأسفانه باید بگویم که در بسیاری از موارد مربوط به سرقت علائم و وسایل شهری نیز سارقان از پیمانکاران طرف قرارداد شهرداری هستند و همین علائم راهنمایی و رانندگی، صداگیر و… را سرقت می‌کنند. بعد هم که آنها را دستگیر می‌کنیم می‌گویند پول ما را نداده‌اند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره اینکه چرا پلیس دستگیری این افراد را رسانه‌ای نکرده بود، توضیح داد: ما قبل از رسانه‌ای شدن موضوع سرقت پل، اینها را دستگیر کردیم و اتفاقاً در طرح رعد هم آوردیم. اما به قدری کشفیات طرح رعد ما بالاست که احتمالاً این موارد به چشم خبرنگاران و رسانه‌ها نیامد.

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*