متخصصان تغذیه معتقدند دانههای ریحان یا اسانس ریحان از طیف گستردهای از بیماریها جلوگیری میکند.
به گزارش زی نیوز گیاه ریحان دارای مزایای اثبات شده مختلفی مانند ضد التهاب، آنتی اکسیدان، تقویت کننده سیستم ایمنی، کاهش دهنده درد و محافظ رگهای خونی است.
تخم ریحان از سلامت رودهها حمایت میکند، قند خون را کاهش میدهد، به کاهش وزن کمک کرده و همچنین کلسترول را کاهش میدهد.
همچنین ریحان حاوی اسانسهای فرار غنی از آنتی اکسیدان است که آبگریزند، به این معنی که در آب حل نمیشوند و به قدری سبک و کوچک هستند که از طریق هوا و منافذ پوست عبور میکنند.
این گیاه دارای خواص خنک کننده است، بنابراین برای تابستان بسیار مفید است. بدن را سم زدایی و دمای بدن را حفظ میکند.
محققان دریافتند که دانههای ریحان یا اسانس ریحان میتواند از طیف گستردهای از بیماریها جلوگیری کند، همین مسئله آن را به یکی از ضروریترین گیاهان دارویی شناخته شده امروزه تبدیل کرده است.
لازم ذکر است گیاه ریحان، حاوی ویتامین هایA ،C ،E ، K و اُمگا ۳ است. همچنین حاوی مواد معدنی مانند مس، کلسیم، منگنز، فسفر، روی و پتاسیم است.
گفتنی است بیش از ۶۰ نوع ریحان وجود دارد که ریحان شیرین یکی از رایجترین آنهاست. این گیاه دارای برگهای گرد بوده که اغلب نوک تیز است. این گیاه سبز روشن است، اگرچه در برخی از گونهها رنگ بنفش یا قرمز در برگها دیده میشود.