دانه پرفایده برای دیابتی‌ها!

 

پژوهشگران معتقدند افراد دیابتی که در رژیم غذایی‌ ارزن مصرف می‌کنند، میزان قند خونشان بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش می‌یابد.

 

به گزارش پایگاه «مدیکال اکسپرس»، یک پژوهش که به تازگی انجام شده نشان می‌دهد افراد دیابتی که از «ارزن» به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه خود استفاده کرده اند، توانسته اند ۱۲ تا ۱۵ درصد از قند خون خود را کاهش دهند.

بر پایه این گزارش، این یافته‌های جدید حاکی از پتانسیل موجود برای طراحی وعده‌های غذایی با ارزن، برای افراد دیابتی و افراد پیش دیابتی و همچنین افراد غیر دیابتی به عنوان روشی پیشگیرانه است.

بر اساس مطالعه‌ای که بر روی ۱۱ کشور انجام شده و طبق نتایجی که در نشریه «Frontiers in Nutrition» منتشر شده است، افراد دیابتی که از «ارزن» به عنوان بخشی از رژیم روزانه شان استفاده می‌کردند، مشاهده کردند که سطح گلوکز آن‌ها در حالت ناشتا و نیز بعد از غذا ۱۲ تا ۱۵ درصد کاهش یافت. این افراد مشاهده کردند سطح گلوکز یا همان قند خونشان از سطح دیابتی به «پیش دیابت» رسید.

در این مطالعه سطح «HbA۱c» (قند خون متصل به هموگلوبین) ۱۷ درصد برای افراد پیش دیابتی کاهش یافت و از سطح پیش دیابتی به سطح نرمال رسید.

رژیم غذایی دیابتی

این یافته‌ها تأکید می‌کند خوردن ارزن می‌تواند به پاسخ بهتر در ارتباط با قند خون منجر شود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*