کوکوی قارچ
-
مواد لازم
- سیب زمینی ۳ عدد
- قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
- سیر له شده ۲ حبه
- تخم مرغ ۳ عدد
- پیاز خرد شده ۱ عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- آرد سفید ۲ قاشق سوپ خوری
- روغن به مقدار لازم
- جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
- فلفل دلمه ای رنگی خرد شده ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
۱- ابتدا سیب زمینی ها را آب پز می کنیم و بعد آن ها را رنده می کنیم.
۲- همه ی مواد از جمله جعفری، قارچ، پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را ریز خرد می کنیم.
۳- سیر و قارچ را در کمی روغن به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم.
۵- مواد را در کمی روغن داغ شده داخل تابه میریزیم، مواد را با پشت قاشق صاف می کنیم، در تابه را می بندیم و اجازه می دهیم با حرارت بپزد. بعد از آن که یک طرف کوکو قارچ پخت، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز بپزد.
کوکو قارچ خوشمزه ی شما آماده است. می توانید آن را با گوجه، زیتون و سبزی تزیین کنید و به عنوان نهار، شام و حتی پیش غذا سرو کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه کوکو قارچ
– مواد را حتما ریز ریز خرد کنید.
– برای سرخ کردن کوکو قارچ اجازه دهید تا روغن کاملا داغ داغ شود و بعد مواد را داخل آن بریزید.
– تخم مرغ ها را با احتیاط به مایه کوکو قارچ اضافه کنید. چون سایز تخم مرغ ها متفاوت است. اول ۳ عدد تخم مرغ اضافه کنید اگر احساس کردید به تخم مرغ بیشتری نیاز دارد، ۱ عدد دیگر به آن اضافه کنید.
– بهتر است قارچ را به همراه کمی آبلیمو تفت دهیم تا سیاه نشود.
– می توانید پیاز را به صورت رنده شده نیز استفاده کنید. در این صورت حتما آب آن را کامل بگیرید بعد به مواد اضافه کنید.
– می توانید برای زیباتر شدن کوکو از ۱ عدد هویج کوچک رنده شده هم در مواد اولیه آن استفاده کنید.
– در صورت دلخواه می توانید از پودر سیر به جای سیر تازه استفاده کنید.