کیک وانیلی شکلاتی حلقه ای
-
مواد لازم
- شیر ۳/۴ پیمانه
- کره ۳۰۰ گرم
- شکر ۲ پیمانه
- تخم مرغ بزرگ ۶ عدد
- آرد سفید ۳ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
- رنده پوست لیمو (سبز) ۱ قاشق چایخوری
- خلال بادام ۱/۴ پیمانه (دلخواه)
- پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
- روغن برای چرب کردن قالب
- پودر قند برای تزیین
کیک وانیلی شکلاتی حلقه ای
طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. داخل یک قالب حلقهای را خوب با روغن چرب کنید. اطمینان حاصل کنید همه گوشهها و فرورفتگیهای قالب چرب شدهاند. در این مرحله اگر تمایل دارید خلال بادام را داخل قالب بریزید و آن را کمی تکان دهید تا کف قالب پخش شود.
در کاسهای آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. بگذارید کره نرم شود. سپس آن را همراه با شکر در کاسه دیگری بریزید و با همزن خوب بزنید تا حالت کرم مانند پیدا کند. دیوارههای ظرف را با لیسک یا قاشق پاک کنید. وانیل و رنده پوست لیمو ترش را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار هم بزنید. آرد و شیر را به تدریج و یکی در میان اضافه کنید (کار را با آرد شروع و با همان تمام کنید). بیش از حد در این مرحله هم نزنید، فقط در حد مخلوط شدن.
حدود یک سوم از مایه کیک را در کاسه کوچکتری بریزید. پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود. نصف مایه کیک وانیلی را داخل قالب بریزید و آن را به تمام دیوارههای قالب بمالید. سپس مایه کاکائویی را روی آن بریزید و سطحش را با لیسک صاف کنید. در آخر روی کیک را با مایه وانیلی باقیمانده بپوشاندید.
کیک را ۵۵–۶۵ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً پخته شود. یک خلال دندان در وسط کیک فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد کیک پخته شده. کیک وانیلی شکلاتی را از فر خارج کنید و حداقل یک ربع ساعت بگذارید در همان حال خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کنید. مقداری پودر قند روی کیک الک کنید و آن را سرو نمایید.