-
سوپ جو پرک قرمز (سوپ جو پرک با رب)
- مواد لازم
-
- کره ۵۰ گرم
- گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم
- رب ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۲ قاشق چایخوری
- زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
- جوز هندی ۱/۳ قاشق چایخوری
- پیازچه ۸ تا ۱۰ عدد
- کرفس (اختیاری) ۲ شاخه
- جو پرک ۲ پیمانه
- آب (یا آب مرغ) ۸ پیمانه
- آبغوره ۱/۴ پیمانه
- جعفری برای تزیین
طرز تهیه
روش اول: سوپ جو قرمز مخصوص گیاه خواران
۱- گوجه فرنگی ها را پوست بکنید، خرد کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در کره تفت دهید.
۲- سپس ادویه ها، رب و پیازچه و کرفس را به آن اضافه کنید و با هم در کره تفت دهید.
۳- آب را در دو مرحله به مواد اضافه کنید: نصف آب و جو پرک را داخل قابلمه بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از ۱۵ دقیقه باقی مانده ی آب را اضافه کنید و مجددا مواد را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
۴- آبغوره را اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه که آبغوره بجوشد، سوپ آماده است.
۵- سوپ جو پرک قرمز را در ظرف مورد نظر سرو و به دلخواه تزیین کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه سوپ جو پرک قرمز
– می توانید نخود فرنگی یا کلم بروکلی را جایگزین کرفس کنید.
– بهتر است جو دو سر پرک را از شب قبل در آب بگذارید.
– برای تزیین سوپ جو پرک قرمز علاوه بر جعفری و گشنیز خرد شده می توانید از زرشک هم استفاده کنید.
– به دلخواه می توانید از قارچ خرد شده و یا ورمیشل نیز داخل سوپ جو پرک قرمز استفاده کنید.
– به جای آب و عصاره ی مرغ می توانید از آب قلم هم استفاده کنید تا سوپ جا افتاده و غلیظ شود.
– به دلخواه می توانید از ورمیشل نیز داخل سوپ استفاده کنید.