پاپ کورن میگو
-
مواد لازم برای پاپ کورن میگو
- میگوی خام پاک شده ۴۵۰ گرم
- آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه
- پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
- پودر سیر ۱ قاشق غذاخوری
- نمک دریا ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سفید ۱ قاشق غذاخوری
- پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز ۲ قاشق غذاخوری
- آویشن ۲ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۶ عدد
- روغن برای سرخ کردن
پاپ کورن میگو بسیار ترد و لذیذ است و برای سرو میتوانید آن را روی یک برگ کاهو قرار دهید یا همراه با سبزیجات دلخواه خود آن را سرو کنید.
طرز تهیه: آرد، پودر پیاز، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه، فلفل سفید، پاپریکا، تخم گشنیز و آویشن را در کاسه بزرگی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را در کاسه دیگری بشکنید و هم بزنید.
میگوها را پاک کنید و رگ سیاه پشت آنها را جدا نمایید. بعد از شستن، یکی یکی میگوها را در تخم مرغ فرو ببرید و سپس در مخلوط آرد بغلتانید.
روغن را در یک تابه عمیق یا در سرخکن بریزید و بگذارید تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد داغ شود. تعدادی از میگوهای آماده شده را که در تابه جا میشوند در آن بریزید و به مدت ۲-۳ دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی تیره در بیایند. کف بشقابی دستمال حوله ای بیاندازید و پاپ کورن میگو را در آن بریزید تا روغن اضافی اش گرفته شود. این کار را برای بقیه میگوها تکرار کنید.