چیز کیک با ژله خرده شیشه
-
مواد لازم
- بیسکویت پتی بور ۲۰۰ گرم
- پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- خامه پاستوریزه ۲۰۰ گرم
- کره ۱۰۰ گرم
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- پودر قند ۱ پیمانه
- پودر ژله آلوئه ورا ۱ بسته
- پودر ژله در طعم های مختلف ۳ بسته
طرز تهیه
مرحله اول: درست کردن ژله شیشه ای
۱- ابتدا هر کدام از ژله ها را جداگانه در یک لیوان آبجوش به روش بن ماری حل کنید، آن ها را در ظرف ها یا قالب های جداگانه بریزید و در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرد. سپس آن ها را از ظرف یا قالب درآورده و به شکل مکعبی برش بزنید.
مرحله دوم: درست کردن چیز کیک
۱- بیسکویت های پتی بور را داخل مخلوط کن بریزید و آن ها را پودر کنید. بیسکویت های خرد شده را به همراه کره ی به دمای محیط رسیده (نرم) داخل کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید تا حالت شنی پیدا کند.
۴- یک بسته ژله آلوئه ورا را در نصف لیوان آبجوش به روش بن ماری حل کنید. وقتی خنک شد به مخلوط پنیر اضافه کنید.
۵- تکه های ژله رنگی مکعبی را روی بیسکویت های فشرده شده بریزید. سپس به آرامی مخلوط پنیر را روی آن ها بریزید تا ژله های مکعبی لا به لای مایه پنیری دیده شوند.
۶- قالب چیز کیک را ۳ ساعت در یخچال بگذارید. سپس قالب کمربندی را از دور چیز کیک خرده شیشه باز کنید. با خامه و تکه های ژله تزئین و سرو کنید.
نکات کلیدی طرز تهیه چیز کیک با ژله خرده شیشه
– برای طرز تهیه چیز کیک با ژله خرده شیشه می توانید از رنگ های مختلف ژله به دلخواه استفاده کنید. بهتر است از پودر ژله با رنگ های متضاد استفاده کنید تا جلوه ی بیشتری داشته باشد.
– به جای پودر ژله آلوئه ورا می توانید پودر ژلاتین را آب کرده و به پنیر اضافه کنید.
– برای پایه ی چیز کیک، می توانید از کیک اسفنجی ساده نیز استفاده کنید.
– اگر به بیسکویت پتی بور دسترسی ندارید، می توانید بیسکویت ساقه طلایی را جایگزین کنید.
– برای زیباتر کردن ژله و تزیین آن، می توانید داخل ژله میوه های خرد شده بریزید و یا روی چیز کیک خرده شیشه را با آن ها تزیین کنید.
– ترافل های رنگی جلوه ی زیبایی به چیز کیک خرده شیشه خواهند داد.
– اگر می خواهید پایه ی چیز کیک خرده شیشه شیرین تر باشد، می توانید به مخلوط بیسکویت آسیاب شده و کره، کمی پودر قند اضافه کنید.
– برای کرم چیز کیک می توانید از این روش نیز استفاده کنید: ۲۰۰ پنیر ماسکارپونه (یا خامه ای) و ۱/۲ پیمانه شیر را با همزن بزنید تا یکدست شوند. ۲۰۰ گرم خامه را با ۵ قاشق پودر قند بزنید تا کمی فرم بگیرد. ۱ قاشق پودر ژلاتین را با ۱/۳ پیمانه آب مخلوط کنید و آن را به روش بن ماری حل کنید تا شفاف شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. بعد از خنک شدن، کمی از مواد خامه ای را به آن اضافه کنید بزنید. سپس ترکیب پنیری را نیز به آن ها اضافه کنید و هم بزنید. در آخر کمی وانیل نیز اضافه کنید تا کرم خوش عطر شود. سپس ژله های مکعبی را در مایه ژلاتین آب شده ریخته و روی لایه ی پنیری بریزید.