پیتزا آلفردو
-
مواد لازم برای پیتزا آلفردو
- خمیر پیتزا ۱ عدد
- سس آلفردو ۳/۴ پیمانه
- سینه مرغ پخته شده ۲ عدد
- ژامبون بیکن سرخ شده ۵ ورق
- قارچ ورقه شده ۱/۲ پیمانه
- پیاز کوچک ۱ عدد
- پنیر موزورلا رنده شده ۱ پیمانه
پیتزاهای خانگی به ندرت کیفیت پیتزاهایی را پیدا میکنند که از بیرون میخرید. دلیل اصلی اش این است که باید نکات ریز تهیه پیتزا و خمیر پیتزا رعایت شوند. با استفاده از یک خمیر پیتزای خانگی با کیفیت و فری با دمای یکنواخت پیتزا آلفردو میتواند از بهترین و خوشمزه ترین پیتزاهایی باشد که تا به حال امتحان کرده اید.
طرز تهیه پیتزا آلفردو
مرحله اول:
اول از همه سس آلفردو را آماده کنید و آن را کنار بگذارید. دستور تهیه سس آلفردو قبلاً گفته شده ولی در اینجا هم برای راحتی شما آن را یادآوری میکنیم:
مقداری کره را در یک شیر جوش ذوب کنید، سپس خامه صبحانه را روی آن بریزید و ۵ دقیقه آن را روی حرارت هم بزنید. بعد از آن کمی سیر رنده شده و پنیر پارمزان (مقدار بیشتر از خامه) را اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری جعفری خرد شده یا آویشن هم به سس آلفردو اضافه کنید.
مرحله دوم:
حال، خمیر پیتزا را آماده کنید. برای این کار میتوانید از طرز تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی یا در صورتی که وقت زیادی ندارید از خمیر پیتزای فوری استفاده کنید. علاوه بر این میتوانید از خمیرهای پیتزای آماده هم استفاده کنید.
مرحله سوم:
قالب پیتزا را چرب کنید و بعد خمیر را طوری روی آن پهن کنید که فیت قالب شود. اگر لازم است دور خمیر را ببرید. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را ۸ دقیقه به تنهایی در فر گرم شده بگذارید تا نیم پخته شود.
مرحله چهارم:
حال، سس آلفردو را روی خمیر نیم پز شده بریزید و پخش کنید تا تمام سطح آن را بپوشاند. فقط یک حاشیه یکی دو سانتی دور خمیر را خالی بگذارید.
مرحله پنجم:
پیاز، ژامبون بیکن و سینه مرغ پخته را به سایز دلخواه خرد کنید و همراه با قارچ ورقه شده به طور یکنواخت روی بخشی از سطح پیتزا که با سس پوشاندید پخش نمایید.
مرحله ششم:
روی پیتزا آلفردو، پنیر موزورلا رنده شده بپاشید. حال دوباره قالب را در فر گرم شده به مدت ۷-۱۰ دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب شود. پیتزا آلفردو شما آماده است. پند دقیقه صبر کنید کمی خنک شود. سپس آن را سرو کنید.