راویولی گوشت و اسفناج
-
مواد لازم
- آرد سفید ۳ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- آب ۱/۲ پیمانه
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- اسفناج خرد شده پخته شده ۱/۲ پیمانه
- جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
- کره ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ گرم
- سیر ۱ حبه
طرز تهیه:
۱- برای تهیه ی خمیر راویولی ابتدا آرد سفید و نمک را خوب باهم مخلوط کنید. روی تخته ی آشپزی آرد را به صوت تپه ای کوچک دربیاورید و وسط آن گودالی درست کنید. دو تخم مرغ را در داخل گودال آردی بیندازید و آرام آرام به کمک چنگال زرده ها را شکسته و درون آرد هم بزنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا خمیر حاصل شود.
۲- آب گرم را به آرامی به خمیر اضافه کنید و خوب آن را ورز دهید تا سفت شود. حال روی خمیر را پوشانده و بگذارید تا ۱۵ دقیقه استراحت کند.
۳- در حین استراحت خمیر، در تابه ای گوشت چرخ کرده را همراه با کره بریزید و سیر را روی آن رنده کرده و خوب تفت دهید. سپس اسفناج، تخم مرغ، جعفری، نمک و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید و ۵ دقیقه تفت دهید. حال مواد را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا کمی خنک شوند. یک کفگیر کوچک از مواد را برای تزیین کنار بگذارید.
۴- پس از ۱۵ دقیقه خمیر را بیرون بیاورید و به کمک وردنه آن را روی تخته آشپزی پهن کنید. ضخامت خمیر باید در حد ۲ یا ۳ میلی متر باشد. به کمک یک قاشق از مخلوط گوشت بردارید و روی خمیر ها قرار دهید.
۵- حال یک طرف خمیر را برگردانید و با دست بهم بچسبانید. سپس به کمک چنگال در حاشیه ی آنها شیار ایجاد کنید. راویولی ها را در گوشه ای قرار دهید تا کمی خشک شوند.
۶- حال قابلمه ای را پر از آب کرده و یک قاشق نمک در آن بریزید. قابلمه را روی گاز قرار دهید و هنگامی که جوشید راویولی ها را با دقت درون آن بیندازید. پس از ۲۰ دقیقه می توانید آنها را از آب جوش دربیاورید.
آنها را در بشقاب بریزید و با موادی که قبلا کنار گذاشته اید به همراه سس دلخواه نوش جان کنید.
نکته های تهیه راویولی:
– می توانید راویولی را پس از آبکش کردن به همراه پنیر در فر یا مایکروفر قرار داد تا حالت برشته پیدا کند.
– همچنین می توانید به جای جوشاندن، آنها را درون قابلمه ی پر از روغن بیندازید و سرخ کنید.
– راویولی گوشت و اسفناج را میتوانید فریزکنید و با آن لازانیای راویولی درست کنید.