استاندار خراسان جنوبی: همه شهرستان‌های خراسان جنوبی از معین توسعه برخوردار می‌شوند

همه شهرستان‌های خراسان جنوبی از معین توسعه برخوردار می‌شوند

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به معین‌های توسعه‌ای در چهار شهرستان مرزی استان گفت: تلاش می‌کنیم با همکاری بنگاه‌های اقتصادی بزرگ، بنیاد برکت، کمیته امداد امام خمینی (ره) و سایر نهادها همه شهرستان‌های استان در برنامه‌های معین‌های توسعه‌ای قرار گیرند.

به گزارش امروز خراسان جنوبی، حمید ملانوری در دیدار امام جمعه، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر سه قلعه از توابع شهرستان سرایان افزود: باید از ظرفیت‌های بی‌بدیل استان برای رفع محرومیت‌ها و توسعه همه‌جانبه آن بهره برد.

وی به ظرفیت منحصر بفرد ذخایر معدنی در بخش سه قلعه اشاره کرد و گفت: سه قلعه با دارابودن ۶۰ معدن بنتونیت باید به عنوان بزرگترین قطب بنتونیتی کشور مطرح و خود نیز از این موهبت بهره‌مند شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت قابل توجه گردشگری بخش سه قلعه تصریح کرد: فعال کردن بخش گردشگری به تنهایی می‌تواند مشکلات اشتغال منطقه را رفع کند و رفاه و آبادانی را به ارمغان آورد؛ اگرچه فعالیت‌هایی در این زمینه شروع شده اما کافی نیست.

وی ثروت اصلی منطقه را نیروی انسانی برشمرد و گفت: خراسان جنوبی در کنار بهره‌مندی از ثروت‌های خدادادی بی‌شمار از مردم متین، باتقوا، ولایت‌محور، کم‌توقع و قانع برخوردار است که می‌طلبد با تقویت روحیه مطالبه‌گری، آنها را به رفاه رساند.

ملانوری به سفر خود و برخی مدیران استان به شهرستان سرایان اشاره کرد و افزود: بسیاری از مطالبات منطقه در قالب مصوبات سفر دیده شده و چنانچه بخشی از این موارد در آن قالب نباشد، پیگیری می‌شود تا در فرایند اجرایی قرار گیرد.

وی از لزوم قرار گرفتن مردم منطقه در کنار مسوولان گفت و متذکر شد: اگرچه مردم در همه بزنگاه‌های انقلاب اسلامی در کنار مسوولان بوده‌اند اما لازم است در زمینه اقتصاد و توسعه نیز یار و مددکار نظام اسلامی باشند.

وی گفت: همکاری مردم در زمینه‌های اقتصادی و توسعه باید مشابه حضور و همراهی آنان در دوران هشت سال دفاع مقدس باشد.

نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی با تشریح اقداماتی که در راستای راه‌اندازی ستاد توسعه خاوران انجام شده است، گفت: در قالب برنامه‌های تعریف شده برای این ستاد، به منظور بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی خارج از ساز و کارهای بخشنامه‌ای و استفاده از ثروت کم‌نظیر استان در راستای تحول این خطه، برنامه‌ریزی شده است.

وی به نقش درآمد پایدار شهرداری‌ها در عمران و آبادانی اشاره و تصریح کرد: ورود شهرداری‌ها به موضوع راه‌اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی با اخذ مجوزهای لازم، می‌تواند نقش مهمی در ایجاد درآمد پایدار و موثر برای آنها داشته باشد.

ملانوری گفت: برای توسعه پایدار هر منطقه لازم است ابتدا ظرفیت‌ها شناسایی شود و براساس آن سرمایه‌گذاری صورت گیرد.

وی بر اولویت‌دار بودن سرمایه‌گذاران منطقه در تحقق طرح‌های توسعه‌ای استان تاکید کرد و گفت: سرمایه‌گذاران اهلیت‌دار منطقه در اجرای طرح‌ها در اولویت قرار دارند.

استاندار خراسان جنوبی روز جمعه ۱۹ دی امسال به عنوان پنجمین مقصد سفرهای شهرستانی خود، به سرایان سفر کرد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*