فاج شکلاتی گردویی
-
مواد لازم
- شکلات خرد شده ۴۵۰ گرم
- شیر عسلی یک قوطی (۳۹۰ گرم)
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- گردوی خرد شده ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه فاج شکلاتی
مرحله اول:
شکلات های چیپسی را داخل کاسه بزرگی بریزید. شیر عسلی را به آن اضافه کنید.ظرف را روی حرارت بخار آب قرار دهید و (به روش بنماری) شکلات را آب کنید. هر چند دقیقه یک بار هم بزنید. میتوانیدبه جای روش بنماری از مایکروفر هم استفاده کنید. به این ترتیب که کاسه را دو دقیقه در مایکروفر بگذارید. سپس کمی هم بزنید و یک دقیقه دیگر در مایکروفر قرار دهید تا شکلات کاملا ذوب شود.
مرحله دوم:
گردوهای خرد شده را داخل ظرفی بریزید. هم بزنید تا در همه جای مایه شکلاتی پخش شوند.
مرحله سوم:
کف قالب کاغذ روغنی بیاندازید. فاج شکلاتی را داخل قالب بریزید و ۲-۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا بسته شود. پس از این مدت زمان فاج شکلات و گردو را از یخچال خارج کنید و با چاقو به تکه های دلخواه برش بزنید.
نکات تهیه فاج شکلاتی
– در روش مایکروفر، اگر بعد از مدت زمان ذکر شده مخلوط را خوب هم زدید و هنوز شکلات آب نشده بود، سی ثانیه دیگر آن را در مایکروفر بگذارید و مجدد هم بزنید. این کار را آن قدر تکرار کنید تا مخلوط یکدست شود.
– برای قالب میتوانید از قالب کیک فلزی مستطیل یا مربع و یا دیس پیرکس گود استفاده کنید.
– استفاده از کاغذ روغنی نتیجه خیلی بهتری میدهد ولی اگر کاغذ نداشتید میتوانید کف ظرف را خوب چرب کنید.