خواص شگفت انگیز پای مرغ در غضروف‌سازی

یک متخصص طب ایرانی گفت: پای مرغ یکی از مغذی‌ترین و پرخاصیت‌ترین مواد غذایی است که اکثر افراد از خواص درمانی آن غافل هستند.

ناصر رضایی‌پور دبیر انجمن علمی طب سنتی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  در خصوص خواص پای مرغ در طب ایرانی اظهار کرد: پای مرغ از خواص درمانی بسیار زیادی برخوردار است که معمولا اکثر افراد از آن بی خبر هستند و تمایلی برای مصرف این ماده غذایی ندارند.

او افزود: مصرف این ماده غذایی برای کسانی که از نرمی غضروف رنج می‌برند بسیار مناسب خواهد بود، زیرا سولفات کندرویتین موجود در پای مرغ یک غضروف ساز طبیعی است که می‌توان از آن در کنار دیگر دارو‌ها استفاده کرد.

این متخصص طب سنتی و ایرانی گفت: از دیدگاه طب ایرانی، پنجه مرغ زودهضم است و  فضولات کمی از آن تولیدمی شود، به همین دلایل، سوپ جو و پای مرغ، غذای مناسبی برای دوره نقاهت و همچنین مبتلایان به تب و سرفه‌های گرم و زخم‌های گوارشی است همچنین عصاره پنجه مرغ به ترمیم زودتر شکستگی استخوان‌ها کمک می‌کند، البته باید توجه داشت که پنجه مرغ، تنها می‌تواند بخش کوچکی از کلسیم، آهن مورد نیاز بدن را تأمین کند.

او بیان کرد: از جمله دیگر خواص غذایی این خوراکی  می‌توان به پیشگیری از پوکی استخوان، پیشگیری و درمان راشیتیسم یا نرمی‌استخوان، کمک به درمان استئوآرتریت، پیشگیری و درمان سائیدگی و صدای مفاصل، پیشگیری و درمان دیسک کمر و بهبود علایم آن، کمک به ترمیم شکستگی استخوانها، بهبود وضعیت غضروف تخریب شده به علت داشتن میزان زیادی مواد غضروف ساز، بهبود رشد کودکان، کمک به درمان نکروز سر استخوان ران کودکان، درمان سرماخوردگی و رفع ضعف شدید، کمک به رفع خشکی، حفظ سلامتی و جوانی پوست و ناخن‌ها اشاره کرد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*