فقط کافی است یکبار در خانه مسقطی درست کنیم تا دیگر نتوانیم از آن دل بکنیم.
فقط کافی است یکبار در خانه مسقطی درست کنیم تا دیگر نتوانیم از آن دل بکنیم.
مواد لازم:
- نشاسته: ۱ پیمانه
- آب: ۷ پیمانه
- شکر: ۳ پیمانه
- کره: نصف پیمانه
- خلال بادام: به مقدار لازم
- خلال پسته: به مقدار لازم
- زعفران آب کرده: به مقدار لازم
- گلاب: ۴ قاشق غذاخوری
- هل: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. برای درست کردن مسقطی بهتر است نشاسته را از قبل بخیسانید، اول از همه آب و نشاسته خیس خورده را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید.
۲. بعد از اینکه نشاسته در آب حل شد آن را از صافی عبور دهید تا یکدست شود. بعد در قابلمهای ریخته و روی حرارت قرار دهید.
۳. شکر را به همراه کره به نشاسته اضافه کنید و بگذارید تا مواد مخلوط شده بجوشند و غلیظ شوند.
۴. در حین قوام آمدن نشاسته زعفران دم کرده را به مواد در حال جوشیدن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
۵. بعد از اینکه نشاسته به قوام کافی رسید یعنی از فرنی غلیظتر شد گلاب و هل را به آن اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه بعد حرارت را خاموش کنید.
۶. زمانی که مواد خوب جا افتاد و به شکل خمیری در آمد و از ظرف جدا شد، ظرف مستطیلی شکلی را چرب کرده و مواد مسقطی را داخل آن بریزید و روی آن به اندازه دلخواه خلال بادام و پسته بریزید و کنار بگذارید تا سرد شود.
۷. بعد از سرد شدن مسقطی را داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد.
۸. هنگام سرو آن را به شکل دلخواه برش بزنید و بچینید.