سردبیر روزنامه رأی الیوم از نقش زنان داعشی در جذب نیرو برای این گروه سخن گفت.
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه رأی الیوم و تحلیلگر توانمند فلسطینی در سال ۱۹۷۰ برای تحصیلات دانشگاهی به دانشگاه قاهره مصر رفت و در آنجا مدرک مترجمی زبانی عربی به انگلیسی را گرفت. وی در زمینه داعش نیز کتابی تحت عنوان “دولت اسلامی خلافت دیجیتالی/ slamic state the dijital caliphate” نوشت که رازهای بسیاری درباره این گروه تروریستی فاش میکند. آنچه در ادامه میخوانید قسمتی از این کتاب است.
برخی از زنان جوان خارجی قصد ازدواج با تروریستهای جهادی را دارند و به زندگی در دولت اسلامی برای تولید نسلی جدید فکر میکنند. بعضی از آنها برای دفاع از همسران خود آموزشهای لازم جهت حضور در میدان نبرد را پشت سر میگذارند و برخی دیگر در نقش بمبهای انسانی ( انتحاری) ظاهر میشوند.
اقصی محمود دانشجویی بیست و دو ساله بود که از گلاسکو فرار کرد تا با یک تروریست سوئدی در داعش ازدواج کند. آنها از طریق اینترنت قبلاً با هم آشنا شده بودند. این دختر بعدها در سازمان داعش به نام ام عبیده مشغول به کار شد. او یک بار به دوستش پیام داده بود که برای سفر به سوریه عجله کند. همچنین موارد دیگری که به دختران میگفت برای مهاجرت لباسهای گرم به همراه داشته باشند چون زمستان در راه است. غیر از امعبیده زنان دیگری هم با سرهای بریده که در دست داشتند، اقدام به دعوت دختران میکردند.
امعبیده گاهی اوقات دختران را به امخطاب پاس میداد. زنی با یک اکانت توییتری از کانادا که خود را جهادگر میداند و در خزانهاش مجموعه تصاویری از اسلحهها، چاقوها و خنجرها به چشم میخورد. او همچنین در پیامی توئیتری نوشته بود که برای فعالیت در سازمان به چاقوی تیغه خنجری سه شیاره “jagdokmmando”، یک شتایر AUG و کلاشینکف AK-47 نیاز دارد.
در اواسط سال ۲۰۱۴ یک صفحه توییتر با عنوان دلال محبت جهاد راهاندازی شد. در این صفحه کسانی که در پی ازدواجهای جهادی بودند، باید اطلاعات خود را ارسال میکردند. سپس ارتباط میان آنها و طرف مقابل از طریق پایگاههای ناشناس مانند Ask.fm و kik برقرار میشد. برای افرادی هم که به مشکلات زناشویی برمیخوردند زنی به نام امسیفاله با پنجاه هزار فالوئر از طریق مشاورههای جنسی گره از مشکلاتشان باز میکرد.
گفتنی است براساس اطلاعات منتشرشده در کتاب نامبرده، میانگین سنی دخترانی که از نقاط مختلف دنیا راهی سوریه میشوند بین نوزده تا بیست سال است که در این میان والدین اتریشی و آمریکایی آمار حقیقی و دقیقی از تعداد فرزندانشان که به داعش پیوستهاند ارائه نمیدهند.
انتهای پیام/