حسین کروبی با بیان اینکه آقای باهنر گفتند که سال ۹۶ قرار بوده رفع حصر شود، تاکید کرد: با قاطعیت این نظر را رد و اعلام میکنم این سخن خلاف واقع است، به این دلیل که در این سالها من با دولتیها و غیردولتیها در ارتباط بوده و هستم تا به حال هیچ کسی مدعی این نشده که سال گذشته میخواستند رفع حصر کنند، تا بعد از آن نامههای آقای کروبی موضوع را به هم زده باشد.
آیت الله جوادی آملی مرجع تقلید شیعیان گفت: حداکثر طلبههای نجف در گذشته به هزار نفر نمیرسید و امکانات زیادی هم در اختیار نداشتند، الآن ما بیش از پنجاه هزار نفر هستیم، همه امکانات نیز هست، این کشور هم به برکت خون شهداء طیب و طاهر شد، لذا باید میوه طیب و طاهر بدهد، میوه ایران باید آخوند خراسانیها باشد، آقای نائینی باشد، آسید ابوالحسن باشد، امام باشد، آقای خوئی باشد، اینها باشد، چرا ما جزء این افراد نباشیم؟
مسعود ده نمکی کارگردان سینما و تلویزیون با انتشار تصویری از حجت الاسلام حاج علی اکبری امام جمعه موقت و جدید تهران در واکنش به برداشتن میله ها در نماز جمعه هفته گذشته، در اینستاگرام نوشت:خدا را شکر گر چه دیر بود ولی شروع خوبی بودزمانی به خاطر این مطالبات و مطالب در نشریه شلمچه و جبهه متهم به افراطی گری می شدیم و حالا در تریبون های رسمی طرح می شودمسئله مهم در اصلاح روش های غلط مرد زمان خود بودن است
عضو هیات رئیسه مجلس گفت: من با تجمیع حوزههای انتخابیه چه استانی و چه … موافقم و معتقدم این شکل از کار، کارکرد نمایندگان را به وظایفشان در قانون اساسی نزدیک میکند. سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح نمایندگان مجلس مبنی بر استانی شدن انتخابات، گفت: من در مجموع با تجمیع حوزههای انتخابیه چه به صورت استانی یا مدلهای دیگر موافقم هرچه حوزههای انتخابیه بزرگتر شود کارکرد نمایندگان وظایفشان در قانون اساسی نزدیکتر میشوند. وی افزود: وظیفه مجلس یک کارکرد ملی است، مجلس که شورای شهر نیست، براساس وظایفی که در قانون اساسی برای مجلس تعریف شده کارکرد مجلس یک کارکرد ملی است نه کارکرد استانی و منطقهای. وضعیت امروز به گونهای شده که ما نمایندگان کارکردمان حتی به اندازه کدخدای ده هم نیست و تا این حد به مسائل منطقهای و شهرستانی مشغول شدهایم.
فعال سیاسی اصولگرا در واکنش به اظهارات سعید جلیلی درباره «فتنه زرد» میگوید: ما باید صحبتهای خود را بر مبنای اطلاعات مطرح کرده و مدارک کافی هم ارایه کنیم؛ اگر حرفی بر مبنای حدس و گمان باشد، قابل ارزیابی نیست.کنعانی مقدم درباره اظهارات اخیر سعید جلیلی که گفته بود «فتنه آینده فتنه زرد است» گفت: اگر این صحبت، حدس، گمانه زنی و تحلیل باشد، خود ایشان باید پاسخگو باشند؛ اما اگر منظور ایشان، رسانهها و روزنامههای زرد باشد که همه چیز را زرد و بد میبینند و خوبیها را نمیبینند، این بحث جداست.او ادامه داد: به نظر میرسد این گونه پیش بینی کردن فتنه توسط ایشان کار درستی نباشد؛ ما باید صحبتهای خود را بر مبنای اطلاعات مطرح کرده و مدارک کافی هم ارایه کنیم؛ اگر حرفی بر مبنای حدس و گمان باشد، قابل ارزیابی نیست.کنعانی مقدم افزود: به نظر میرسد حوادث ۸۸ دیگر تکرار نخواهد شد؛ چرا که ملت ما به اندازه کافی بصیرت لازم را پیدا کرده اند.
معاون فرهنگی اجتماعی سپاه در خصوص عملیات کربلای ۴ و زیر سوال رفتن مدیریت جنگ، گفت: در زمان جنگ یک سری افراد ترسویی بودند و از جبهه فرار می کردند همانها خواستند کار خود را توجیه کنند و این دست حرفها را بیان کردند که اصلا درست نیست و هیچ مبنای علمی ندارند.سردار محمدرضا نقدی با اشاره به اظهارات محسن رضایی در خصوص عملیات کربلای ۴ و زیر سوال رفتن مدیریت جنگ، اظهار داشت: قضاوت نهایی و دقیق در خصوص مدیریت جنگ را امام خمینی(ره) داشتند که در پیامی خطاب به بسیجیان فرمودند “شما با مدیریت صحیح در جنگ تحمیلی نشان دادید که می شود اسلام را در جهان حاکم کرد”.وی ادامه داد: کشوری با دستان خالی و بدون حتی یک حامی بین المللی به مقابله با تمام قدرت های دنیا رفت . اصلا آمار تجهیزات و ادوات ما با طرف مقابل قابل قیاس نبود و بر همین اساس من معتقد هستم که مدیریت زمان جنگ به اصطلاح از آب کره گرفتن بود.
کامبیز مهدی زاده در گفتگویی به بیان جزئیاتی از خواستگای و ازدواج با دختر رئیس جمهور پرداخته است:
در بخشهایی از این گفتگو میخوانیم: تصمیم به ازدواج زمان مشخصی که ندارد، ولی من دورادور نسبت به شخص رئیس جمهور و خانواده ایشان ارادت داشتم. سخنرانیها و مقالاتم طی سالهای اخیر نیز گویای این مدعاست. ولی ایشان نه من و نه خانواده ام را قبلا نمیشناختند. من نه آقازاده هستم و نه رفیق آقازاده دارم. دست روزگار بود و مرا به سمت و سوی این ازدواج نیکو کشید. بله بسیاری دوست دارند و اصلا آرزو دارند که بتوانند داماد رئیس جمهور یک کشور شوند. این گونه نیست. آقای روحانی یک دوره رئیس جمهورند و دیگر آن موقعیت را ندارند.
برای این که همسرم. دختر رئیس جمهور بودند، انتخاب شان نکردم و روی انتخاب خودم هم هستم و به او و خانواده شان پایبند خواهم بود. شخص آقای روحانی را به عنوان کسی که عاشق ایران، نظام و رهبری است. دوست دارم و فعالیتهای ارزشمند ایشان در این چند سال تا ابد باقی میمانند. در زمان انتخابات یادداشتی با عنوان «روح آنی با آمدن روحانی در کشور دمیده شد» نوشتم که کماکان بسیار به آن معتقدم. آقای روحانی همواره به دلیل سوابق انقلابی و نیز شخصیت قدرتمند و مدبر خود، برایم به عنوان یک جوان، الگو بوده اند. ایشان کارهای بزرگی برای نظام و انقلاب انجام داده اند که تاریخ بعدا درباره آنها قضاوت خواهد کرد. هم ایشان به ویژه به واسطه جایگاه شان تحقیقات کاملی را درباره من انجام داده بودند و هم من به واسطه پرس و جو از استادان و هم کلاسیهای همسرم در دانشگاه درباره خلق و خو و خصوصیات اخلاقی اش، تحقیق کردم. این حق هر خانوادهای است. در جریان معرفی خودم به او، بسیار محکم و با اعتماد به نفس حاضر شدم. من نخبه نیستم، ولی سعی کردم در زندگی روی پاهایم بایستم و از خودم، سوابقم و مراحل مختلف زندگی گفتم. به آقای رئیس جمهور هم گفتم روی پای خودم ایستاده ام که این استقلال برایشان قابل توجه بود و گفتند از این شخصیت خوش شان آمده است اولین دیدارم با رئیس دولت در دفتر شخصیشان انجام شد. وی در این گفتگو که با همشهری جوان انجام شده میگوید: آقای رئیس جمهور از من در خصوص خانواده ام سؤال کردند و من هم به شوخی در جواب گفتم مگر به شما درباره من نگفته اند که با لبخند ایشان مواجه شد.
در ادامه آقای روحانی پیرامون لزوم تحکیم وحدت خانواده و ساده گرفتن زندگی و احترام بین زن و شوهر صحبت کردند. در این بین برای ما چای آوردند که هردو فنجان تا پایان جلسه دست نخورده باقی ماند و سرد شد. در خلال صحبتها آقای روحانی به صراحت پرسیدند که از من چه میخواهید. بنده هم با شوخی جواب دادم که آقای رئیس جمهور من دنبال میز نیستم و این میزها گذرا هستند. من چیزی از شما نمیخواهم جز نگاه و عطوفت پدرانه شما در نهایت ایشان تصمیم را به همسرم (دختر خانم شان) واگذار کردند و گفتند که باید استخاره کنم. پس از پایان صحبتهای ایشان با مناعت طبع بسیار خودشان مرا تا دم در دفتر بدرقه کردند. با ۱۰۰ نفر مراسم بسیار سادهای را برگزار کردیم و هیچ وزیر و نماینده مجلسی هم دعوت نبود. فقط آقای جهانگیری و چندنفر از دوستان و نزدیکانشان در مراسم حاضر شده بودند و اگر به عقب بازگردم باز هم همین کار را میکنم.
آماری که باید آنرا جدی گرفت
الیاس حضرتی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در حساب توییتری خود نوشت: «آقای مهندس باهنر خبر دادهاید که مساله حصر در سال ۹۶ به مرحله نهایی رسیده بود اما نامه آقای کروبی مانع آن شد. بعنوان کسی که از ابتدای مجلس دهم پیگیر پرونده حصر بوده و ملاقاتهای متعددی رادراین زمینه داشتهام، میگویم که به نظر میرسد جنابعالی در جریان پشت پرده پرونده حصر نیستید.»
حبس طولانی مدت در انتظار شهرام جزایری
وام ازدواج ۴۰ میلیون تومان میشود؟!
خودمان را با برداشتن نردههای نمازجمعه سرگرم نکنیم، مشکلات مهمتری داریم
به زودی دربارهی محمدرضاخاتمی تصمیم گیری میشود
هنوز هم آشیخ اکبر زنده و تاثیر گذار است
در آستانه دومین سالگرد رحلت ایشان جای خالی ایشان تا چه حد احساس میشود؟ من به جای خالی ایشان در زندگی و در دورانهای مختلف عادت کرده بودم، از ابتدای ازدواج زندان و بعد از انقلاب، ماندن ایشان در مجلس و جبهه رفتنهای زیاد. حال که ایشان در کنار مراد و امامش آرمیده، از محل دفن ایشان راضی هستم و مخصوصا از عزتی که خدا روز تشییع با حضور مردم برای ایشان ایجاد کرد و از همه مردم که ایشان را بدرقه کردند تشکر میکنم، هرپنجشنبه که سر مزار ایشان میروم و با ایشان دردل میکنم. با توجه به فیلمها و کتابها و مطالبی که هنوز هم برای تخریب ایشان ساخته یا نوشته میشوند، هنوز هم احساس میکنم آشیخ اکبر زنده و تاثیر گذار است که این برای من مهم است.
ضرغامی: رسانه بدون فضای مجازی مفهوم ندارد
روحانی و احمدینژاد غایبان اولین جلسه مجمع تشخیص مصلحت به ریاست آملی لاریجانی
عباس عبدی: اصلاحطلبان مسئول برآمدن دولت روحانی نیستند
کنایه محمود صادقی به برداشتن نردههای نماز جمعه