علائم پرکاری تیروئید چیست؟
پرکاری تیروئید علائمی مختلف دارد که با شناخت این علائم میتوان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؛ این علائم شامل کاهش ناگهانی وزن (حتی زمانی که اشتها و میزان مصرف مواد غذایی تغییر نکرده باشند)، ضربان بالای قلب، بینظمی در ضربان یا تپش قلب، افزایش اشتها، عصبانیت،اضطراب و تحریک پذیری، لرزش و رعشه، تعریق، تغییر در قاعدگی، افزایش حساسیت به گرما، تغییر در اجابت مزاج، بزرگ شدن غده تیروئید که به صورت ورم در گردن ظاهر میشود، خستگی، ضعف عضلات، اختلال در خواب، نازک شدن پوست، نازک و شکننده شدن مو است.
آیا خوابیدن به سمت چپ بدن مفید است؟
تحقیقات نشان دادهاند که خوابیدن به سمت چپ میتواند به دفع مواد زائد مغز کمک کند در مقابل، خوابیدن به سمت راست کارایی سیستمهای لنفاوی را کاهش میدهد، زیرا سمت چپ بدن ما غالبا سمت لنفاوی است.
با توجه به داروهای آیورودا، خوابیدن به سمت چپ، بدن را وادار میکند تا فیلتر مایع لنفاوی را بهتر انجام داده و از طریق گرههای لنفاوی دفع کند.
باید نبایدهای ورزش در بارداری
باید زمان انجام ورزش کافی و مناسب باشد؛ محیط انجام ورزش نباید خیلی گرم باشد، مادر باید آب و مایعات کافی در حین ورزش دریافت کند، لباس مادر باید راحت و آزاد باشد، از لباسهای نخی و کتان استفاده کنید، لباسهای نایلونی و تنگ میتوانند باعث افزایش دمای بدن، تعریق و عفونت ادرار میشوند
همچنین باید تمرینات روی سطح تقریبا نرم مثل فوم یا فرش انجام شود و در این بین اگر مشکلی مثل واریس یا دیسک کمر دارید حتما در مشورت با فرد متخصص مشکل را بیان کنید، هنگام ورزش کردن آرامش داشته باشید و آهسته از حرکتی به حرکت دیگر منتقل شوید.
روشی خانگی برای درمان کبد چرب
پاکسازی کبد با ریشه گیاه قاصدک یکی از راههای درمانی است که پزشکان طب سنتی آن را توصیه میکنند از این رو برای تمیز کردن کبد یک دوره درمانی با گیاه قاصدک را در پیش بگیرید، گیاه قاصدک ترشح صفرا را تحریک میکند و مواد زائد را از بدن دفع میکند.
جالب است بدانید مواد زائد انباشته شده در کبد اجازه نمیدهند توکسینهای خون تصفیه و چربیها هضم شود که در این صورت کبد چرب شده و مشکلات زیادی را برای افراد فراهم میکند.
چه زمانی بهترین سن برای جدا کردن اتاق کودک است؟
نوزادان در ماههای نخست تولد نیازهایی ویژه دارند که مسئولیت تامین آن بر عهده مادر است به همین دلیل ضرورت دارد نوزاد از هنگام تولد چند ماهی اوقات خود را در کنار مادر سپری کند، اما مسلماً این مدت محدود است و کودک باید در این حوزه استقلال لازم را به دست آورد.
هر چه جدا کردن محل خواب کودک در سن پایین انجام شود این فرآیند با آسایش بیشتر و دشواریهای کمتر همراه خواهد بود از این رو، معمولاً بهترین زمان توصیه شده برای جداکردن محل خواب کودک پیش از ۲ سالگی است.
البته معمولاً در سال اول تولد، به علت احتمال روی دادن بیماری بهتر است نوزاد در کنار مکان استراحت مادر، اما در تختی جداگانه و با فاصله باشد تا مادر بتواند ضمن نظارت بر تنفس و دمای بدن فرزندش نیازهای او را نیز بر طرف سازد.
انتهای پیام/