کمکهای مؤثر برای تحریک اشتهای کودک
کودکی که به تازگی دچار بیاشتهایی شده است، نیازمند تشویق از طرف والدین است؛ اگر کاهش اشتها به دلیل وجود بیماری خاصی است به کودک خود اصرار نکنید که حتما باید غذا بخورید؛ اصولاً کودک بیمار فقط میل به نوشیدن مایعات دارد، از این رو به او شیر و ماست دهید چرا که این مواد گلو درد را تسکین میدهد و مقداری هم مواد مغذی به کودک میرساند، اگر کودک خیلی کوچک است میتوان غذاخوردن را با بازی و خنده همراه کرد مثلاً با درست کردن مواد غذایی به صورت اسباب بازی و یا اشکال مختلف انسان و یا حیوانات این کار را انجام دهید.
کاهش فشارخون از خواص سیب زمینی
تحقیقات نشان داده است که پوست سیب زمینی سرشار از پتاسیم است و مواد معدنی موجود در آن به کاهش فشارخون کمک میکند؛ یک سیب زمینی پخته شده متوسط حدود ۵۳۵ میلی گرم پتاسیم دارد که حدود ۱۵ درصد از مقدار توصیه شده روزانه است، سیب زمینی علاوه بر نشاسته که قسمت عمده آن را تشکیل میدهد، دارای آب فراوان و املاح معدنی، اسیدهای آلی، آنزیمها و ویتامینهای مختلف است که به کاهش فشار خون کمک میکند، در واقع خوردن پتاسیم درست مانند خوردن یک ماده ادرار آور است، پتاسیم همچنین به عملکرد قلب کمک و به صورت بهینه ارتباط اعصاب و ماهیچهها را بهتر میکند.
خواص متنوع و جالب میوه کاج
صمغ درخت کاج سرد و خشک است؛ از صمغ کاج برای از بین بردن خلط سینه و جذب فضولات بینی استفاده میشود به این منظور باید صمغ گیاه کاج را مکید؛ اسانس صمغ گیاه کاج برای رفع درد سیاتیک و دیگر دردهای مربوط به عصب مفید است؛ تسکین درد عضلات بین دندهای و تسکین درد روماتیسم عضلانی از دیگر خواص کاج است، برای این کار باید از حمام بخار راتیناج استفاده کرد.
آب پنیر معجزهای برای پوست
اولین نکتهای که باید در مورد آب پنیر بدانید این است که، آب پنیر با آبی که پنیر در ظروف بستهبندی در آن نگهداری میشود، متفاوت است. آبی که هنگام باز کردن بسته پنیر با آن مواجه میشوید چیزی جز آب نمک نیست و ارزش غذایی ندارد.
طرز تهیه آب پنیر
یک لیتر شیر را جوشانده و بگذارید کمی ولرم شود. سپس یک استکان سرکه خرما (توجه داشته باشید که میتوان برای تهیه آب پنیر از سرکه انگور و حتی از آب لیمو نیز استفاده کرد، اما برای داشتن بهترین تأثیر از سرکه خرما استفاده کنید) را به شیر اضافه کرده و به مدت یک ساعت ظرف را کنار گذاشته تا شیر بریده و دلمه شود. شیر دلمه شده را داخل کیسه پارچهای ریخته و آب حاصل از آن را که همان آب پنیر است با این کار جدا کرده و در ظرفی برای مصرف نگهداری کنید.
آب پنیر با آبی که پنیر در ظروف بستهبندی در آن نگهداری میشود، متفاوت است. آبی که هنگام باز کردن بسته پنیر با آن مواجه میشوید چیزی جز آب نمک نیست و ارزش غذایی ندارد
آب پنیر پاککننده پوست صورت
معمولاً در زمان تولید ماست یا پنیر خانگی همیشه مقدار زیادی آب پنیر تولید میشود و افراد غافل از اینکه بسیاری از مواد معدنی، ویتامینهای گروه ب در این ماده وجود دارد آن را دور ریخته و با این کار از باقیمانده که درصد زیادی انواع اسید از جمله اسید لاکتیک و برخی پروتئینها است، استفاده میکنند. آب پنیر علاوه بر خواص بیشمار برای سلامتی، معجزهای برای پوست صورت نیز به شمار میرود.
آب پنیر برای مو
اگر موهای خشک و شکننده دارید یکی از بهترین درمانهای طبیعی برای شما، استفاده از آب پنیر است. چندین روش مصرف آب پنیر برای داشتن موهایی درخشان، شفاف و نرم وجود دارد. مثلاً میتوانید پودر آب پنیر را به شامپوی روزانه خود اضافه کنید. روش دیگر استفاده از آب پنیر بهعنوان ماسک آبکشی مو است.
شفاف شدن پوست
اگر به یک ماسک روشنکننده و شفافکننده پوست احتیاج دارید، ماسک آب پنیر یکی از بهترین گزینههاست. پودر آب پنیر سرشار از مواد مغذی و املاح مورد نیاز پوست است و میتواند به آبرسانی و تغذیه سلولها کمک کند. آبلیمو با داشتن ویتامین سی میتواند موجب روشن شدن پوست و آبرسانی آن شود. از ترکیب این دو ماده یک ماسک روشنکننده و مغذی پوست تهیه کنید.
یک قاشق پودر آب پنیر را به همراه یک قاشق آبلیمو، یک قاشق عسل و یک قاشق ماست مخلوط کنید و با یک برس تمیز روی پوست بمالید. ماسک باید به مدت ۱۵ دقیقه روی پوست بماند، سپس با آب سرد آبکشی و از مرطوبکننده استفاده کنید.
به گفته محققان، رژیم غذایی پرچرب دوره بارداری ممکن است ریسک سرطان سینه را در چندین نسل افزایش دهد.
به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه جرج تاون واشنگتن دی سی دریافتند تغذیه موش های باردار با رژیم غذایی پرچرب که چربی آن ناشی از روغن ذرت بود منجر به تغییرات ژنتیکی شد که در نهایت به شکل قابل توجهی موجب افزایش آسیب پذیری در مقابل سرطان سینه در سه نسل از موش ها شد.
«لنا هیلاکوی کلارک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این باور وجود دارد که فاکتورهای محیطی و سبک زندگی نظیر رژیم غذایی، نقش مهمی در افزایش ریسک سرطان سینه در انسان دارند و ما از مدل های انسانی برای افشای مکانیسم های بیولوژیکی مسئول افزایش ریسک در زنان و نسل زنان بعد از آنها استفاده کردیم.»
مطالعه جدید نشان داد شماری از تغییرات ژنتیکی در اولین و سومین نسل موش های تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب در طول بارداری، از جمله چندین ژن مرتبط با افزایش ریسک سرطان سینه، افزایش مقاومت به درمان سرطان، تشخیص ضعیف سرطان و اختلال در ایمنی ضدسرطان در زنان اتفاق می افتد.
به گفته هیلاکوی کلارک، «مطالعات نشان داده اند که زنان باردار چربی بیشتری در مقایسه با زنان غیرباردار مصرف می کنند و این افزایش میزان چربی بین اولین و دومین سه ماهه بارداری اتفاق می افتد.»