یک متخصص تغذیه گفت: با وجود اینکه خوردن میوههایی با ظاهر شکیل و جذاب بسیار لذت بخش است، اما باید بدانید این ظاهر خوب بر اثر استفاده از مواد شیمیایی و کودها بوده است.
محمد باقر مینایی متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره فواید و ضررهای مصرف سماق اظهار کرد: مهم ترین خاصیت سماق رقیق کنندگی خون است؛ سماق فراوری شده و آماده مصرف با اضافه شدن به غذاها و ترکیبات گوشتی از بروز غلظت خون و مشکلات ناشی از آن جلوگیری میکند.
وی تصریح کرد: این گیاه در مراحل اولیه قابل مصرف نیست و سماق مصرفی غذا ها باید فراوری شده باشد؛ در صورت مصرف سماق تازه خطر مصمومیت، بروز آسیبهای کبدی و ایجاد تغییر رنگ در پوست در کمین افراد خواهد بود.
به میوههای انتخابی کرمها اعتماد کنید
مینایی همچنین درباره شناسایی میوههای سالم اظهار کرد: با وجود اینکه خوردن میوههایی با ظاهر شکیل و جذاب بسیار لذت بخش است اما باید بدانید این ظاهر خوب بر اثر استفاده از مواد شیمیایی و کودها بوده است.
وی ادامه داد: وجود برخی موجودات ریز مثل انواع کرم و حشرات که معمولا مصرف کننده را آزرده میکرده و حتی منجر به دور انداخته شدن میوه میشود، کاملا طبیعی است، تنها در صورتی شاهد برخی لکهها، خرابی یا حضور حشرات روی میوه خواهیم بود که مواد شیمیایی در روند رشد میوه استفاده نشده باشد و آن محصول با طی کردن روند طبیعی خود رشد کرده باشد.
این متخصص طب سنتی در پایان تاکید کرد: بنابراین داشتن سایزهای متفاوت، حضور برخی حشرات و برخی لکهها یا خرابی، معیاری خوب برای تشخیص طبیعی بودن و سلامت میوههاست.