در طرح شناسایی و دستگیری دلالان که با رصدهای اطلاعاتی و دستور قضایی و طی دو مرحله در سطح بازار انجام شد؛ ۴۰ نفر متهم دیگر دستگیر شدند.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا از مرکز رسانه قوه قضاییه، روز گذشته – دوشنبه- در جدیدترین طرح شناسایی و دستگیری دلالان ارزی که در سطح بازار انجام شد ۴۰ متهم دستگیر و تحویل مقام قضایی شدند.
پیشتر، غلامحسین محسنی اژه ای، معاون اول دستگاه قضا در نشست خبری خود در روز یکشنبه (۲۲ مهر ۱۳۹۷) به اصحاب رسانه گفته بود: در تهران برای مبارزه با اخلالگران در حوزه ارز، نظامات ارزی کشور و قاچاق سازمانیافته، از ابتدا تا به امروز ۱۹۶ نفر دستگیر شدهاند که ۱۳ نفر آنها در همین روزهای اخیر دستگیر شدهاند که با طرح شناسایی روز گذشته تعداد این افراد دستگیر شده به ۴۰ نفر می رسد.
اما با پیگیریهای صورت گرفته از سوی مرکز رسانه قوه قضاییه، جزئیات جدیدی از دستگیریهای صورت گرفته در روز گذشته (۲۳ مهر ۱۳۹۷) به دست آمده است که حکایت از ضبط صدها میلیون تومان وجه نقد از اخلالگران دارد.
بنابر این گزارش با پیگیریهای قضایی و اطلاعاتی دستگاه قضا و ضابطان در این اقدام اطلاعاتی و قضایی اخیر صورت گرفته حدود ۱۶۵ هزار دلار، یک میلیون و ۴۲۰ هزار دینار، حدود ۵۰۰ میلیون تومان ارزهای غیر، حدود ۸ کیلوگرم طلای آب شده، ۶ فقره چک تضمینی و
بین بانکی به مبلغ ۳۴۰ میلیون تومان حدود ۱۰۰ میلیون تومان وجه نقد، حدود ۳۲ هزار لیر ترکیه، حدود ۳ هزار یورو در همان ابتدای بازداشت از متهمان کشف و ضبط شد.
بنا بر اعلام سخنگوی دستگاه قضا تا روز یکشنبه (۲۲ مهر ۱۳۹۷) در تهران بیش از ۴۹ مورد کیفرخواست صادر شده که برخی از این کیفرخواستها ممکن است ۴-۵ تا ۱۰ متهم داشته باشد و برای بیش از ۹۰ نفر از کسانی که کیفرخواست برایشان صادر شده، تعیین وقت صورت گرفته است.
همچنین آن گونه که محسنی اژه ای عنوان کرده است در استان سیستان و بلوچستان یک شبکه نفوذ بانکی کشف شده است که در جریان این پرونده ۱۷ نفر بازداشت شدهاند. این افراد به صورت سازمان یافته و با اعمال نفوذ در سیستم بانکی و بعضا استفاده از اسناد غیرواقعی توانسته بودند حدود ۱۰۰ میلیون دلار دریافت کنند و حدود ۳۰۰ میلیون دلار نیز نزدیک به گرفتن بود که متوقف شده است.
در ارتباط با بازداشتهای صورت گرفته در دیگر استانها نیز میتوان به استان خراسان رضوی با ۴ بازداشتی و استان همدان ۷ نفر بازداشتی اشاره کرد.