درمان سریع کبد چرب
آب لیموی تازه حاوی ویتامین C و آنتی اکسیدان است. به گفته محققان مصرف آب لیمو در یک لیوان آب ولرم روزانه و ناشتا، سلولهای چرب کبد را سم زدایی می کند.
میوهای ترش در درمان زخم
جهت درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخم ها، آب انار ترش را جوشانده تا غلیظ شود، سپس با عسل مخلوط کرده و روی آن ها بمالید.
سیب و خواص آن
سیب تقویت کننده کبد، معده و مانع ورود فضولات به این اندام ها می شود، از این رو هضم غذا در بدن به خوبی انجام شده و از بروز بسیاری از بیماری ها بخصوص چربی خون بالا جلوگیری می شود.
نوشیدنیهای صبح
آب سیب؛ ضد استرس و تقویت کننده قلب است. آب کرفس؛ کاهش دهنده وزن است و گرمازدگی را برطرف می کند. آب هویج؛ رفع خستگی و خواب آلودگی چشم را از بین می برد.
نوشیدنی برای چاق شدن
جوانه یونجه بسیار مغذی و چاق کننده است.
مواد لازم برای نوشیدنی چاق کننده: آناناس نصف یک عدد کوچک، سیب کوچک یک عدد، جوانه یونجه یک مشت، جوانه گندم خالص یک قاشق چایی خوری
طرز تهیه نوشیدنی چاق کننده: پوست آناناس را بگیرید و آب آن را به همراه سیب و جوانه یونجه گرفته سپس آبمیوه را با جوانه گندم ترکیب کنید و کمی جوانه یونجه برای تزئین روی آن بریزید.
پس از هر بار مصرف محصولات شکردار، گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار افتاده شده و سیستم ایمنی بدن مختل میشود.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیکگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ شکر سیستم ایمنی بدن را از کار میاندازد به طوری که پس از هر بار مصرف محصولات شکردار گلبولهای سفید بدن (نوتروفیلها) از کار میافتند و در بازه زمانی ۲ الی ۵ ساعت پس از مصرف این خوراکی شیرین، بدن کاملا آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود.
مضرات شکر و قند برای سلامتی و بدن
۱-از کار افتادن سیستم ایمنی بدن: پس از هر بار مصرف محصولات دارای قند مصنوعی (قند و شکر)، گلبولهای سفید بدن یا همان نوتروفیلها از کار می افتند و ۲ الی ۵ ساعت بدن کاملا آماده آلوده شدن به هر نوع ویروس یا باکتری خواهد بود. طبق تحقیقات مصرف محصولات محصولات حاوی قند مصنوعی، سیستم ایمنی بدن تا ۷۵٪ کارایی بدن را مختل می کند و این دقیقا بهترین زمان برای فعال شدن میکروب ها و ویروس ها است.
۲- بر هم خوردن تعادل املاح و مواد معدنی بدن: قند مصنوعی ماده ای است فاقد ویتامین، مواد معدنی و فیبر، ماده ای زائد که بدن انسان قادر به هضم و جذب آن نیست، از این رو برای شکستن ساختار مولکولی آن، مجبور است از مواد معدنی موجود در بدن استفاده کند تا بتواند آن را هضم کند. در نتیجه تعادل عناصر معدنی مثل کلسیم، منیزیوم، پتاسیم، سدیم و… بر هم می ریزد.
۳- ترشح بیش از اندازه هورمون آدرنالین در بدن : احساس اضطراب بیش از اندازه ، آشفتگی و بد خلقی از نتایج مصرف این خوراکی خوشمزه است.
۴-شکر سبب بی حوصلگی است و کسانی که شکر مصرف می کند به هیچ عنوان میلی به ورزش کردن و فعالیت های بدنی ندارند.
۵-شکر در کودکان سبب کاهش هوش و پایین آمدن نمره های درسی است.
۶-برخلاف آنچه پزشکان به شما می گویند خوردن چیزهای چرب تری گلیسیرید را بالا نمی برد بلکه این خوردن شکر است که تری گلیسیرید را بالا می برد !
۷-شکر باعث ضعف سیستم دفاعی بدن در برابر کلیه بیماریها میگردد.
۸-شکر به کلیه ها آسیب می زند. عامل اصلی ایجاد سنگ کلیه مصرف شکر است.
۹- عامل اصلی سنگ مثانه مصرف شکر است.
فرستادن کودک به مهد کودک می تواند اثرهای درمانی منحصربه فردی بر سلامت جسم و روح او داشته باشد و کودک با آمادگی بهتری وارد اجتماع های بزرگ تری چون مدرسه شود.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان درجدیدترین پژوهشهای خود دریافتند کودکانی که به مهد کودک میروند رفتار اجتماعی بهتری به نسب کودکانی که درخانه بزرگ میشوند، دارند.
این کودکان در آینده مشکلهای عاطفی کمتری پیدا کرده و به آسانی درزمان تحصیل درمدرسه، دوست پیدا میکنند. کارشناسان فرانسوی این نتیجهها را با تحقیق برروی ۱۴۲۸ کودک در رده سنی سه ساله به دست آورده اند.
دربیشترمناطق دنیا، مادران شاغل یا خانوادههایی که به دلایل گوناگون فرصت مراقبت تمام وقت از کودکان خردسال خود راندارند، آنها را به مهد کودک و کودکستانها میسپارند.
متخصصان درپژوهشهای خود دریافتند کودکانی که یک سال یا بیشتر به مهد کودک رفته اند، در آینده به آسانی درمدرسه با افراد جدید آشنا شده و اختلالهای عاطفی، چون ترس، استرس، خجالتی بودن و مواردی از این دست کمتر در آنها مشاهده میشود.
پژوهشهای پیشین نشان میدهند رفتن کودکان به مهد کودک میتواند سبب تقویت مهارتهای زبانی و قدرت تفکر کودک شود و این کودکان درسالهای تحصیل نمرههای بالاتری کسب میکنند.
مربیان مهد کودک دوره های تخصصی روان شناسی کودک را پشت سر می گذارند و به این ترتیب به سرعت می توانند اختلال های عاطفی کودک چون پرخاشگری، استرس، خجالتی و کم رو بودن، کندی مهارت یادگیری، انزوا طلبی و حتی ابتلا به برخی بیماری ها را شناسایی کنند.
شناسایی زودهنگام و اطلاع والدین از مشکل های کودک خردسال اثربسیار مفید بر درمان این اختلال ها و جلوگیری از گسترش آنها دارد.
کارشناسان به ویژه توصیه می کنند والدین دارای فرزند دختر، آنها را حتماً به مهد های کودک پیش از شروع مدرسه بفرستند، زیرا دختران معمولاً خجالتی تر از پسران هستند و امکان افزایش آسیب های عاطفی در سال های آتی در مدرسه و جامعه وجود دارد.
در گفت وگو با فارس مطرح شد
راهکارهایی برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی
پژوهشگر طب سنتی راهکارهایی جهت پیشگیری و درمان سرماخوردگی ارائه داد.
مهدی میرغضنفری پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در ارتباط با راهکارهای پیشگیری و درمان سرماخوردگی اظهار داشت: در فصل پاییز به دلیل خنک شدن هوا، سرماخوردگی و آلرژی بیشتر شیوع پیدا میکند بنابراین لازم است تدابیری در این زمینه به ویژه توسط والدین در نظر گرفته شود.
وی افزود: به دلیل خنک بودن هوا بهتر است باد مستقیم به سر نخورد و هنگام خواب از سربند استفاده شود. همچنین صبح زود و غروب حتما از پوشش مناسب جهت محافظت بدن در مقابل باد استفاده شود.
این پژوهشگر طب سنتی ادامه داد: گیاهانی همچون بابونه، مرزنجوش و آویشن شیرازی در صورتی که یک قاشق غذاخوری آن در داخل ظرف فلزی ریخته شود و دو لیوان آب به آن اضافه کنیم در صورت آرام جوشیدن آن میتوان از فضای ایجاد شده جهت کنترل سرماخوردگی و یا پیشگیری از آن استفاده کرد.
میرغضنفری گفت:همچنین پس از ۱۰ دقیقه جوشاندن این گیاه میتوان آن را خاموش و سپس بخور دهیم و زمانی که خنک شد آن را صاف و با کمی عسل میل کرد.البته این محلول بیش از دو تا سه روز نباید استفاده شود چرا که زیادهروی میتواند عوارضی به همراه داشته باشد.
این متخصص فیزیولوژی خاطرنشان کرد: همچنین آب انار برای رفع تب مفید است چرا که طبع خنکی دارد و علاوه بر توصیه به خوردن، میتوان آن را داخل آبی که برای پاشویه استفاده میشود نیز اضافه کرد تا فرد سریعتر بهبود یابد.
چگونه با ورزش “دیابت” را کنترل کنیم؟
ورزش، کلیدی طلایی برای داشتن زندگی با کیفیت بهتر است. فعالیت بدنی منظم نه تنها منجر به کاهش وزن میشود، بلکه میزان خطر ابتلا به بسیاری از بیماریهای مزمن را نیز کاهش میدهد.
به گزارش ایسنا، انجام یک فعالیت بدنی که از آن لذت ببرید و بتوانید آن را قسمتی از برنامه معمول روزانه زندگی خود قرار دهید، کلیدی برای یک زندگی سالم و طولانی است. جالب است که بدانید ورزش در کنترل بیماریها و نیز درمان آنها هم میتواند تاثیرگذار باشد. امروزه تحقیقات نشان دادهاند که تحرک بدنی هرچند کم و در هر سنی میتواند مفید باشد. توصیه عمومی آن است که هر فرد باید روزانه در مجموع بین نیم تا یک ساعت فعالیت بدنی داشته باشد.
فعالیت بدنی یک جزء ضروری از برنامه کاهش وزن است که این فعالیت بدنی با حفظ توده با ارزش ماهیچهای، کاهش چربی را به حداکثر میرساند.
از طرفی بیش از هشت درصد جامعه ما از بیماری دیابت که روند رو به رشد آن به دلیل شهرنشینی و عوامل دیگر به شکل نگران کنندهای خودنمایی میکند، رنج میبرند و اتفاقا اکثریت مبتلایان به این بیماری تا مدتها از ابتلای خود به این بیماری مطلع نیستند. انجام فعالیت بدنی علاوه بر آن که میتواند سیر کاهش وزن را تسریع کند و از آن طریق در تنظیم میزان قند خون موثر باشد، حتی به طور مستقل و بدون کاهش وزن نیز به پیشگیری و یا کنترل بیماری دیابت کمک خواهد کرد.
بنابر اعلام پایگاه جامع آموزشی و فرهنگسازی وزارت بهداشت، کاهش وزن، میتواند حساسیت به انسولین را افزایش داده، سطوح کلسترول و قند خون را بهبود بخشد و فشار خون را کاهش دهد. تمام این نتایج در سلامت بیماران دیابتی حائز اهمیت است. باید توجه کرد که روزانه یک ساعت پیادهروی ریسک ابتلا به دیابت نوع دو را ۳۴ درصد کاهش میدهد.