دبیر انجمن بومی و محلی دانشگاه پیام نور یکی از اهداف این انجمن را جذب نخبههای ورزشی در رشتههای بومی ومحلی دانست.
فاطمه احراری در گفت و گو با ایسنا منطقه خراسان جنوبی، بابیان اینکه دانشگاه پیام نور با تحت پوشش قرار دادن نزدیک به یک میلیون نفر دانشجو بزرگترین و فراگیرترین دانشگاه کشور است، گفت: بیشتر دانشجویان آن از افراد بومی استانها هستند در این امر میتواند پیشگام باشد.
احراری از برگزاری اولین دوره داوری بازی های بومی و محلی ویژه دانشجویان تربیت بدنی دانشگاه پیامنور خراسان جنوبی به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز بیرجند با شرکت ۳۴ نفر از دانشجویان خبر داد.
وی افزود: استقبال خوب دانشجویان از این دوره موجب شناسایی استعدادها در رشتههای بومی و محلی در این دوره شد.
احراری ادامه داد: برگزاری المپیادهای دانشجویی و همچنین مسابقات در رشتههای بومی و محلی باعث شناسایی استعدادها و جذب دانشجویان در این رشتهها خواهد بود.
دبیر انجمن بومی و محلی دانشگاه پیام نور ابراز امیدواری کرد: با همکاری سایر مراکز دانشگاه پیام نور بتوان به شناسایی و جذب نخبههای دانشگاهی در رشتههای بومی و محلی و برگزاری دورههای آموزشی برای آشنایی دانشجویان اقدام کرد.
وی با اشاره به اینکه رشتههای بومی و محلی در دو بخش همگانی و قهرمانی در حال پیگیری است، خاطرنشان کرد: بعضی از رشتههای بو می و محلی تبدیل به رشتههای رقابتی شدهاند.
احراری یاداورشد: رشته هفت سنگ و چوب کشی تیر و کمان سنتی برای این رشتهها مسابقات برون مرزی برگزار و تیم ملی و لیگ در برخی رشتهها مثل هفت سنگ تشکیل شده است.