فواید شوید
شوید جزو دستهای از سبزیها است که علاوه بر طعم و عطر خوب، خواص فراوانی دارد، این گیاه اثرات درمانی زیادی دارد از جمله اینکه به عنوان یک ضدتشنج و ضد درد به کار میرود و نفخ شکم را درمان میکند، همچنین این گیاه یک ادرار آور است پس آن را در شب به کودکان خود ندهید، علاوه بر این شوید برای تقویت معده بکار میرود؛ شوید یک منبع بسیار خوب از کلسیم است و به همین دلیل مصرف این سبزی برای جلوگیری از کاهش تراکم استخوانی و پوکی استخوان بسیار مفید است.
خواص ماست همراه با گیاهان مختلف
از زمانهای قدیم پزشکان استفاده از ماست را توصیه میکردند، خوب است بدانید اگر ماست را با برخی مواد ترکیب کنید بسیاری بیماریها از بدنتان دور میشود، ماست به همراه خرفه کلسترول را تنظیم میکند، ماست با شوید چربی بالا را کاهش میدهد، ترکیب ماست با زیره چاقی را از بین میبرد، ماست همراه با شاهتره کبد چرب را درمان میکند، ماست با نعنا نفخ معده را کاهش میدهد و آن را درمان میکند، ماست همراه با شنبلیله دیابت را درمان و ماست با تخم کتان بهترین ترکیب برای از بین بردن چربی اضافی بدن است.
سینوزیت را چگونه درمان کنیم؟
سینوزیت یکی از بیماریهای شایع است و افراد زیادی سالها درگیر این بیماری هستند و در پی راه درمانی برای این عارضه هستند، یکی از سریعترین راههای درمانی بخور دادن است؛ برای درمان این بیماری باید به مدت سه روز بخور پیاز داد، سپس به مدت ۳ روز بخور پونه کوهی و استفاده از دمنوش آن را در دستور کار قرار داد، استشمام کردن روغن اسطوخودوس و خوردن عرق آن پیش از خواب نیز درمان را کامل میکند، بعد از این مراحل باید زالو درمانی انجام شود.
درمان خانگی حساسیت فصلی
اغلب افراد با شروع هر فصل حساسیتهایی دارند که باعث آزار آنها است، خارش گلو، خارش بینی، آبریزش بینی، خارش چشم از جمله مواردی است که بدن فرد در زمان حساسیت از خود بروز میدهد و باعث کلافگی میشود، محققان طب سنتی برای درمان حساسیت فصلی مواردی را پیشنهاد میدهند که با رعایت آنها حساسیتها کاهش پیدا میکند، نوشیدن مقدار کافی آب، استفاده از سیر و پیاز در غذاها، دانههای روغنی، ماهی و آجیلهای خام، چای سبز، میوههایحاوی ویتامین C، دمنوش گیاه رزماری بهترین مواد برای درمان حساسیت است.
انواع صبحانه برای انواع بیماری ها
صبحانه متابولیسم و سوخت و ساز بدن را بالا میبرد و ۸ ساعت اول روز چربی سوزی میکند، نخوردن صبحانه و حذف آن باعث چاقی میشود و سیستم گوارش بدن را مختل میکند، صبحانه لازم برای درمان بیماریها متفاوت است صبحانه مناسب برای بیماران دیابتی چای سبز به همراه پنیر است، بیماران کلیوی برای صبحانه عسل میل کنند و بیماران قلبی شیر کم چرب و خرما باید مصرف کنند، بیماران دارای درد مفاصل هم تخم مرغ و شیر را در صبحانه فراموش نکنند.
توصیه یک متخصص مغز و اعصاب
بیماران مبتلا به آلزایمر، میوههای قرمز رنگ مصرف کنند
یک متخصص مغز و اعصاب با اشاره به وجود آنتیاکسیدانها در میوههای قرمز رنگ در ادامه به بیماران مبتلا به آلزایمر توصیه کرد که میوههای قرمز رنگ مصرف کنند.
دکتر «علیاکبر طاهر اقدم» در گفتوگو با ایسنا، با بیان این مطلب اظهار کرد: مصرف میوههایی مثل توت فرنگی، انار و تمشک که رنگ دانه قرمز دارند، بهعلت وجود آنتیاکسیدانها میتواند در پیشگیری از تشدید آلزایمر، نقش موثری را ایفا کند، از اینرو به بیماران توصیه میکنیم تا هر روز یک عدد انار در سبد غذاییشان بگنجانند.
بافتنی یکی ازهنرهای ریشه دار درفرهنگ بسیاری اکشورهاست و پژوهشها نشان میدهند این هنر میتواند از ابتلا به برخی بیماریها جلوگیری کند.
به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان به افرادی که میخواهند در سالمندی ذهنی قوی و جوان داشته باشند، راهکارهایی فوق العاده برای سلامت سلولهای مغزی توصیه میکنند.
محقق مغز و اعصاب، دکتر لیرون جاکوبسون (Liron Jacobson) مدیر ارشد آزمایشگاه ( Peak Labs) توصیه به افراد برای سلامت ذهنشان دارد.
خاطرات و احساسهای خود را بنویسید
این خاطرات میتوانند حوادث و اتفاقهای روزانه، به یاد آوردن خاطرات گذشته، صحبت با دوستان یا حتی خلاصه یک فیلم سینمایی باشد. در نوشتن این یادداشتها سعی کنید احساسهای منفی خود را کاملاً بیان و آنها از ذهن خود خارج کنید، سه نکته مثبت در زندگیتان که سبب شادی و شکرگزاری شما میشود را یادداشت کنید.
این کار سبب استفاده مفید از حافظه و جلوگیری از فراموشی لغتها و حوادث مختلف میشود. این کار را به طور روزانه انجام دهید.
یادگیری زبان خارجی جدید
یکی از مهارتهای بسیارخوب یادگیری زبانهای بین المللی است، میتوانید این کار را با رفتن به کلاسهای آموزشی یا مطالعه کتاب و استفاده از چندرسانهایها یا نرم افزارهای آموزشی انجام دهید؛ این کار را به صورت تفریحی، اما هرروز انجام دهید. یادگیری مهارتهای جدید سبب تقویت مسیرعصبی سلولهای مغزی میشود و به یادگیری مهارتهای جدید درآینده کمک میکند.
انجام بازیهای چند رسانهای یا بازیهای روی تلفن همراه و تبلت به میزان استاندارد به ویژه بازیهایی که نیاز به فکر کردن برای انجام حرکتهای آتی دارند میتواند سبب تقویت قوای ذهنی شود.
تمرکز و ذهنی آرام داشته باشید
برای آرام سازی ذهن و تمرکز نیاز به اتاق خلوت و ساکت نیست. باید سعی کنید حتی در شلوغترین ساعت کار اداری نیز تمرکز خود را حفظ و استرس واضطراب را از خود دور کنید.
این کار سبب آرام سازی ذهن و جلوگیری از ابتلا به بیماریهای اعصاب و روان میشود.
بافتنی راهکاری فوق العاده برای آرامش و تمرین ذهن
در گذشته بیشتر بانوان سالمند بافتنی برای اعضای خانواده میبافتند. پژوهشهای جدید نشان میدهند این هنر سنتی و محبوب میتواند خطر ابتلا به آلزایمر را از افراد دور کند. همچنین تمرکز و دقت برای بافتن سبب تقویت ذهن میشود.
یکی از راهکارهای شناسایی بیماری پارکینسون نیز بررسی میزان سرعت و دقت افراد دربافتنی است؛ بافتنی تنها یک سرگرمی نیست و میتواند استرس و اضطراب را در افراد از بین ببرد.
مغز مانند عضله است آن را پرورش دهید
مغز هم مانند عضلههای بدن نیاز به آموزش، صرف وقت و تقویت دارد. ذهن خود را به چالش بکشید. یادگیری شماره تلفنها، شمردن پلهها، تعداد طبقات ساختمان، حل مسائل ریاضی، جمع و تفریق فاکتور خرید، به خاطر سپردن لیست خرید روزانه، استفاده نکردن از نقشه برای شناسایی مسیر درست و مواردی از این دست ذهن را تقویت میکند.
در کنار تمامی موارد بالا، داشتن رژیم غذایی سالم، انجام ورزش منظم، خودداری از مصرف مواد دخانی وپرهیز از استرس و هیجان نیز به حفظ سلامت سلولهای مغزی کمک میکند.