دراز کشیدن بعد از غذا ممنوع !
بعد از خوردن یک وعده غذایی به دراز کشیدن فکر نکنید؛ باید بدانید با دراز کشیدن معده که پر از غذاست بر لوزالمعده فشار وارد میشود و خونرسانی به این عضو را کاهش میدهد.
ایجاد اختلال در خونرسانی به لوزالمعده، موجب کاهش ترشح انسولین و اختلالات گوارشی نظیر سوءهاضمه میشود؛ دراز کشیدن پس از خوردن غذا به دلیل کاهش انسولین برای بیماران دیابتی خطر بیشتری دارد؛ چراکه با کاهش ترشح انسولین میزان قندخون بیماران دیابتی افزایش مییابد.
راه هایی برای درمان کبد چرب
باید بدانید که درمان قطعی یا جراحی برای درمان کبد چرب وجود ندارد، اما توصیههایی میتواند به درمان شما کمک کند؛ پرهیز از نوشیدنیهای الکلی، کنترل چربی خون و محدود کردن غذاهای شیرین و اسیدهای چرب اشباع، کنترل قند خون و کاهش وزن از راههای درمان کبد چرب هستند.
همچنین مصرف گیاه خار مریم تا حد زیادی در درمان کبد چرب و ترمیم سلولهای کبد میتواند موثر باشد؛ این گیاه به صورت مکملهای دارویی با نامهای تجاری گوناگون در داروخانهها موجود است.
دردهای طولانی مدت شکمی
گاهی از مواقع اجابت مزاج با درد همراه است البته احساس نیاز شدید به دفع مدفوع مشابه درد نیست؛ هنگامی که از درد صحبت می شود به دردی مزمن و غیر قابل تحمل اشاره میکنیم؛ در بسیاری از موارد دردهای شکمی هنگام اجابت مزاج به طور معمول بدون دخالت پزشک برطرف میشود؛ اما اگر درد مزمن و پایدار است، میتواند نشانهای خطرناک باشد.
اگر به همراه درد شکمی علائمی همچون یبوست یا اسهال، مدفوع در خون، گرفتگی عضلانی شکمی، باد شکم بیش از حد را داشتید باید به پزشک مراجعه کنید.
نشانههای کمبود کلسیم
بسیاری افراد با کمبود کلسیم مواجه هستند اما اطلاعی از آن ندارند؛ به طور کلی کمبود کلسیم یک مشکل خاموش است که ناگهان خود را نشان میدهد.
نشانههایی وجود دارند تا متوجه کمبود کلسیم شویم؛ درد و گرفتگی عضلات، سوزن سوزن شدن و بیحسی دست و پا یا شکستگیهای مکرر از این نشانهها هستند؛ گرچه مصرف مواد غذایی حاوی کلسیم را همیشه باید به خاطر داشته باشید، ولی هنگام بروز این نشانهها، خصوصا با تشدید آنها به پزشک مراجعه کنید.