بررسیها نشان میدهد ترکیبی در کیوی وجود دارد که میتواند از بیماری کبد چرب جلوگیری کند.
به گزارش ایسنا، در مطالعات اخیر شواهد فزآیندهای از تاثیر رژیم غذایی مادران در دوران بارداری بر سلامت نوزادان وجود دارد.
اگر مادران در این دوران رژیم غذایی با چربی بالا مصرف کنند، فرزندشان به اختلالاتی همچون اضافه وزن یا بیماری کبد چرب غیرالکلی دچار میشود. با این حال نتایج یک بررسی تازه حاکی از آن است که ترکیبی موجود در کیوی میتواند از بروز کبد چرب غیرالکلی جلوگیری کند.
در این بررسی پزشکان آمریکایی مشاهده کردند ترکیب PQQ موجود در کیوی از پیشرفت بیماری کبد چرب غیرالکلی در موشهایی که مادرشان رژیم غذایی با میزان چربی بالا داشته، جلوگیری میکند.