مطالعه جدید نشان می دهد اشعه های منتشرشده از مایکروویوها هم مشکلات جدی برای محیط زیست به همراه دارند.
به گزارش خبرنگار مهر، مطالعات متعددی نشان داده اند که چگونه اشعه ناشی از مایکروویو می تواند در زمان گرم کردن مواد غذایی مضر باشد و ارزش غذایی مواد خوراکی را از بین ببرد و در نتیجه فرد در معرض ابتلا به مشکلات سلامت قرار گیرد.
حال در مطالعه جدید محققان دانشگاه منچستر بریتانیا مشخص شده است که مایکروویوهای سراسر قاره اروپا به اندازه حدود ۷ میلیون اتومبیل گاز دی اکسیدکربن تولید می کنند.