یک کارشناس ارشد طب سنتی گفت: کسانی که قند دارند روزی پنج دانه عناب بخورند زیرا قند خون را کنترل می کند.
به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازکرمانشاه؛هانیه ناصری گفت:این میوه خشک تصفیه کننده خون بوده و به هضم غذا کمک میکند عناب در درمان نامرتب بودن ضربان قلب ،خستگی اعصاب ،عرق شبانه وتعرق زیاد بدن نیز استفاده میشود.
این کارشناس طب سنتی با اشاره به اینکه عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد نرم کننده سینه است و آسم و تنگی نفس را برطرف میکند، بیان کرد: این میوه خشک ملین است و اگر آن را با آب یا شیر بجوشانیم خاصیت ملین بودن آن بیشتر هم خواهد شد.
ناصری عناب را خوابآور و درمان کننده بیخوابی دانست که این خاصیت در هسته عناب بیشتر است برای برطرف کردن ورم چشم، عناب را به چشم بمالند.
ناصری تقویت دستگاه هاضمه، تقویت حافظه و درمان کماشتهایی را از دیگر خواص عناب برشمرد.
وی در خصوص خواص خود گیاه و درخت عناب نیز افزود: جوشانده پوست درخت عناب داروی ضد اسهال است، به علاوه ریشه گیاه در درمان سوء هاضمه مفید است جوشانده ریشه به پودر تبدیل میشود و برای زخمها ودمل های کهنه مفید است.
ناصری ادامه داد:آب عناب با کاهو برای درمان سرطان مفید است، همچنین برگهای آن بند آورنده خون و تب بر است و به شکل ضماد در درمان ادرار بندی به کار گرفته میشود.