بدون شک با افزایش دمای هوا، نوع مواد غذایی مورد استفاده افراد نیز باید تا حدودی تغییر پیدا کند.
برخی خوراکیها هستند که سبب کاهش دمای بدن میشوند و خوردن آنها در فصل تابستان توصیه میشود. برخی میوهها از قبیل: گلابی، خیار، انگور، طالبی و هندوانه سبب خنک ماندن بدن در فصل گرما هستند. این میوهها سرشار از آنتی اکسیدانهای ضروری هستند و علاوه بر آن، بخش قابل توجهی از آنها را آب تشکیل داده و مصرف آنها سبب میشود بدن در مواجهه با گرما، آب کافی داشته باشد.
مصرف لیموترش نیز در فصل تابستان توصیه میشود. افراد میتوانند لیموترش را با آب و کمی شکر مخلوط کرده و مصرف کنند.
خوردن شربت آبلیمو به همراه نعنا به کم کردن دمای بدن در هنگام اوج گرفتن گرما کمک میکند.