محققان دریافتند ترکیبات زردچوبه، انگور قرمز و سیب در کنار هم میتواند سلولهای سرطانی پروستات را از بین ببرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال، محققان تعدادی از ترکیبات طبیعی را شناسایی کردهاند که توانایی نجات تومورهای سرطان پروستات و کاهش آنها را دارند.
به نظر میرسد ترکیبات موجود در زردچوبه، انگور قرمز و پوست سیب اثر مهمی در از بین بردن سلولهای سرطانی دارند، بویژه زمانی که با هم ترکیب شوند.
پس از سرطان پوست، سرطان پروستات شایعترین سرطان در بین مردان در ایالات متحده است. به گزارش انجمن سرطان آمریکا، در سال جاری ۱۶۱ هزار و ۳۶۰ مورد جدید سرطان پروستات تشخیص داده شده و حدود ۲۶ هزار و ۷۳۰ نفر هم جان خود را در اثر این بیماری از دست دادهاند.
نتایج این مطالعه میتواند کلیدی برای جلوگیری و درمان یکی از شایعترین سرطانها در ایالات متحده باشد.
مطالعات قبلی تعدادی از ترکیبات در غذاهای گیاهی را شناسایی کردهاند که میتوانند خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهند.
محققان در این مطالعه ۱۴۲ ترکیب طبیعی را با هدف توقف رشد سلولهای سرطانی پروستات مورد بررسی قرار دادند.
آنها ترکیبات این مواد را در موش و انسان مورد بررسی قرار دادند. کورکومین در زردچوبه، اسید اورسولیک در پوست سیب، رزوراترول در انگور قرمز و انواع توتها را به تنهایی و سپس با ترکیب هر سه بر روی سرطان پروستات در موشها مورد بررسی قرار دادند.
محققان دریافتند زمانی که اسید اوراسولیک با کورکومین یا رزوراترول ترکیب میشود، ترکیبات طبیعی از جذب گلوتامین در سلولهای سرطانی پروستات جلوگیری میکند و مانع رشد تومور در موش میشود.
گلوتامین یک اسید آمینه است که سلولهای سرطانی پروستات برای رشد به آن نیاز دارند.
محققان افزودند: زمانی که این سه ماده با هم ترکیب میشوند تاثیر زیادی در از بین بردن سلولهای سرطانی پروستات دارند.
این مواد مغذی با خاصیت ضدسرطانی به آسانی قابل دسترسی و در از بین بردن بیماری قابل استفاده هستند