یک متخصص تغذیه گفت: توت سیاه یکی از میوههای تابستانی خوش طعم و پرخاصیت است و از مهمترین خواص آن پیشگیری از بروز سرطان میباشد.
ضیاءالدین مظهری متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ با اشاره به خواص توت سیاه اظهار کرد: میوههای رنگی از مادهی بسیار مفیدی به نام آنتیاکسیدان برخوردار هستند که پزشکان و کارشناسان تغذیه این ماده را به عنوان یک ضد سرطان میشناسند.
وی بیان کرد: آنتیاکسیدان موجود در توت سیاه موجب از بین رفتن رادیکالهای آزاد شده و همین مساله سبب پیشگیری از انواع سرطانها در بدن میشود.
این متخصص تغذیه عنوان کرد: توت سیاه حاوی ویتامین B بوده و بهترین ماده غذایی برای کاهش فشار خون محسوب میشود.
مظهری تأکید کرد: توت سیاه باعث رقیق شدن خون میشود، به خصوص در فصل بهار از غلیظ شدن خون جلوگیری میکند. به همین خاطر متخصصان تغذیه به افرادی که خونشان رقیق نیست توصیه میکنند که در فصل بهار از این ماده مقوی مصرف کنند.
وی ادامه داد: توت سیاه به عنوان یک ماده غذایی ریز مقوی به جای قند در کنار چای میتواند مفید باشد و این میوه برای مبتلایان به دیابت باعث تنظیم میزان قند خونشان میشود.
این متخصص تغذیه یادآور شد: توت سیاه باعث ترشح غده انسولین میشود و از کار افتادگی کامل لوزالمعده در افراد به خصوص مبتلایان به دیابت نوع ۲ جلوگیری میکند.