رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: چای کله مورچه ای و معطر به خاطر مواد افزودنی غیر طبیعی در طولانی مدت سبب بروز سرطان در بدن افراد می شود.
محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران در گفت و گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ با اشاره به عوارض مصرف چای معطر به ویژه چای های وارداتی نامرغوب و کله کورچه ای اظهار داشت: مواد افزودنی که برای معطر شدن چایی بوسیله کارخانه های سازنده اضافه می شود بستگی به نوع اسانس و میزان مواد بکار رفته در چایی سبب بروز مشکلات و بیماری های مختلفی می شود.
وی بیان کرد: هر چه قدر چایی از اسانس و مواد افزودنی کمتری برخوردار باشد سالم تر بوده و خاصیت بیشتری برای افراد دارد ولی اگر چایی به خاطر رنگ و عطرش مواد افزودنی زیادی در آن بکار گرفته شود سرطان زا می شود.
عزیزی عنوان کرد: افرادی که از چایی های معطر و کله مورچه ای نامرغوب استفاده می کنند در طولانی مدت دچار سرطان های مختلف می شوند .
وی ادامه داد: اغلب چایهایی که روی بستهبندی آن کلمات شکسته، برگی، قلمی و تهیهشده از برگچههای بالایی بوته چای نوشته شده باشد از ارزش و مرغوبیت بالایی برخوردارند.
عزیزی متذکر شد: این برگها نرمی و لطافت بیشتری دارند و ریزتر و پرزدارترند، اسانس و عطر و طعم بیشتری دارند و جزو چایهای درجه یک محسوب میشوند. برگهای کمی درشتتر، چای درجه دو و چایی که از برگهای بزرگ و پیر و ضخیم پایینی بوتهها تهیه شده باشد چای درجه سه نامیده میشود که تلختر است.