اسم سرطان ترسناک است اما داشتن امید و روحیه به همراه خوردن مواد غذایی ویژه می تواند این بیماری مخوف را شکست دهد.
به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ یکی از برترین سبزی ها که می تواند جلوی رشد سلول های سرطانی را بگیرد، خانواده کلم به ویژه کلم بروکلی است.
گفتنی است، در کلم بروکلی مواد شیمیایی بسیار مفیدی از جمله سولفورافن و ایندول وجود دارد که هر ۲ در مهار سلول های سرطانی و از بین بردن زمینه مساعد برای رشد تومورها موثر هستند.
بر اساس تحقیقات پژوهشگران دانشگاه هاروارد یک رابطه معکوس بین مصرف سبزیجات و ابتلا به سرطان وجود دارد و اصلاح الگوی تغذیه می تواند تا ۳۰ درصد مانع از ابتلای افراد به آلزایمر شود.
آنزیم موجود در سولفورافن می تواند سلول های بدن را که به طور غیر طبیعی تکثیر شده اند، نابود کند و به این ترتیب مانع از ایجاد سرطان از مراحل اولیه شود.
ایندول نیز می تواند با ایجاد توازن در هورمون های بدن مانع از ایجاد سرطان های ناشی از اختلالات هورمونی و استروژنی از جمله سرطان سینه در بانوان شود.
کارشناسان مصرف روزانه ۴۰۰ گرم از انواع کلم شامل کلم بروکلی، گل کلم و کلم بروکسل در روز را برای محافظت از بدن توصیه می کنند.
بر اساس تحقیقات، این سبزی ها می توانند مانع از ابتلای انسان به سرطان هایی چون ریه، معده، روده بزرگ، رکتوم و سینه شود.
کلم بروکلی را می توان به صورت خام، پخته یا بخارپز تنها یا همراه غذا برای بهره بردن از خواص درمانی آن مصرف کرد.
به تازگی گروهی از دانشمندان در نظر دارند از کلم بروکلی به عنوان داروی شیمی درمانی استفاده کنند؛ زیرا خواص منحصربفرد آن بر درمان و پیشگیری از سرطان کاملا اثبات شده است.
به گفته محققان، بوی تند این سبزیجات که ناشی از ترکیبات گوگرد در آن است می تواند باعث نابودی میکروب ها، باکتری ها و عوامل التهابزا در بدن شود.
گفتنی است؛ از این ماده حتی به عنوان دافع حشرات نیز می توان استفاده کرد.