خطا بخشی از کار است و نمی توان انتظار داشت که کسی در هنگام انجام کارش مرتکب خطا نشود. اما انتظار دیگر نیز آن است که اگر فردی در حرفه خود خطا کرد، این موضوع را خاضعانه بپذیرد و نسبت به جبران آن برآید؛ موضوعی که گویا در میان جامعه پزشکی کشور کمتر به چشم می خورد و برخی با دلایل ریز و درشت از پذیرش خطای خود فرار می کنند.
به گزارش «تابناک» تیرماه سال جاری و در بیمارستان تأمین اجتماعی شهریار نوزادی به دنیا آمد که بر اساس گفته های پدرش، پزشکان دست راست او را مبتلا به فلج ارب تشخیص دادند، اما این تشخیص درست نبود و چند روز بعد متخصص دیگری، شکستگی بازویش را به هنگام زایمان تأیید کرد. حالا پدر این نوزاد از بی مهری هایی می گوید که سازمان نظام پزشکی در برابر پیگیری هایش انجام داده است.
«محمد تقی اشرف» پدر نوزاد شهریاری در رابطه با ماجرای رخ داده به «تابناک» گفت: پس از به دنیا آمدن فرزندم، با رفتارهای غیر عادی بخش زایمان مواجه شدیم و پس از چند ساعت از زایمان من را خواستند و گفتند دست راست بچه ات فلج شده است.
وقتی از پرسنل اتاق زایمان دلیل این اتفاق را خواستم، گفتند این مشکل موقع زایمان طبیعی اتفاق می افتد وبعد از گذشت چند ماه بیش از ۹۵ درصد این نوزادان بهبود می یابند و تنها درصد اندکی نیاز به جراحی پیدا میکنند.
وی ادامه داد: به دلیل شدت درد، فرزندم دچار تب و مشکل تنفسی شده بود به همین دلیل او را به بخش نوزادان منتقل کردند تا زیر دستگاه قرار بگیرد و در این هنگام نیز پزشکان ارتوپد فرزندم را معاینه کردند اما متوجه شکستکی دست او نشدند.
تا اینکه دور روز بعد، متخصص اطفال «محمد» را معاینه کرد و با عکسی که از دستش گرفتند مشخص شد که دستش شکسته است لذا نوزادمان را به اتاق عمل منتقل کردند و آتل گچی به دستش بستند.
پدر این نوزاد شهریاری در مورد پیگیری هایی که انجام داده و پاسخ هایی که شنیده است، نیز گفت:من به نظام پزشکی شهرستان شهریار شکایت کردم و آنها بعد از گرفتن ۱۵۰هزار تومان هزینه دادرسی و توضیحات من، برای پزشک معالج دستور قرار منع تعقیب صادر کردند.
وقتی برای پیگیری مجدد و اعتراض به رأی صادره نیز به سازمان مراجعه کردم، کارشناسان نظام پزشکی با ادبیات تند مرا محکوم کردند و گفتند، هدفت از این اعتراض و شکایت ها چیست؟ مگر چه اتفاقی افتاده است؟ چرا از خانم دکتر شکایت کردی؟ ایشان کارشان را درست انجام دادند.