نیروهای نهاد ریاست جمهوری فقط جدول حل میکنند
اکبر هاشمی رفسنجانی در نشست با فعالان اجتماعی و اقتصادی استان بوشهر اظهار داشت: از زمان دولتهای نهم و دهم شاهد ورود تعداد زیادی نیرو در نهاد ریاست جمهوری بودهایم که هماکنون بخش عمدهای از آنها کار خاصی برای انجام دادن ندارند و فقط جدول حل میکنند. وی اضافه کرد: در شروع فعالیت دولت یازدهم، شرایط خوبی برای کار کردن به دلیل اقدامات دولتهای نهم و دهم وجود نداشت. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اعلام این که دولت نهم و دهم شیره جان اقتصاد کشور را گرفته بود عنوان کرد: در آن دولتها با ورود تعداد ۵۰۰ هزار نفر نیروی جدید به ساختار اداری، کشور دچار لطمههای فراوانی شد که فقط در ذوب اصفهان شاهد افزایش کارکنان از ۶ هزار نفر به ۱۸ هزار نفر با مشکلات جدی پس از آن بودهایم.
انتقاد تند آیتالله یزدی از منشور حقوق شهروندی
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: منشور حقوق شهروندی نه طرح بوده نه لایحه بلکه «تبلیغات انتخاباتی» است. من تکتک ۱۲۰ بند تنظیم شده در این منشور را خواندم اما متأسفانه یک کلمه از اصل ۴ قانون اساسی، سخنی به میان نیامده است. اگر این منشور، لایحه است باید به مجلس برود و آنگاه در شورای نگهبان بررسی شود و اگر مصوبه دولت است، باید طبق قانون به رئیس مجلس بدهند تا بررسی شود که مفاد آن بر خلاف قانون اساسی نباشد. برای اولینبار است که در انقلاب اسلامی چنین منشوری در کشور به طور مستقیم به مردم ابلاغ میشود و متأسفانه قید و بندها را برداشته و به قانون اساسی توجه نکردهاند.
پرونده شکایت مطهری از مقام قضایی به جریان افتاد
وکیلمدافع علی مطهری گفت که پرونده شکایت موکلش از مقام قضایی به دادسرای ویژه روحانیت ارسال شده است. مصطفی ترکهمدانی گفت: هر چند متهم موصوف در پرونده مشهد، کت و شلواری و بدون عبا و عمامه است، اما با نظر بازپرس شعبه دوم دادسرای ناحیه ۲۸ تهران، به دلیل اینکه وی تحصیلات حوزوی دارد، قرار عدم صلاحیت رسیدگی پرونده به شایستگی دادسرای ویژه روحانیت صادر شده است. این نکته قابل تامل است که موکل در این دادسرای ویژه، نمیتواند از حق وکیل تعیینی بهره ببرد و ناچار از گرفتن وکیل روحانی مورد نظر دادسرای ویژه است. به هر حال و با این وجود تمام تلاشم را برای اعاده صلاحیت رسیدگی به پرونده به دادسرای عمومی و کارکنان دولت به کار خواهم بست. همچنین ترکهمدانی وکیل مدافع علی مطهری ۲۱ آذرماه به ایسنا گفت: پرونده مقام قضایی در مشهد که مانع از حضور و اقامت موکلم در محل دعوت شده بود، در حال پیگیری و رسیدگی قضایی در دادسرای کارکنان دولت است. حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای سخنگوی قوه قضاییه نیز در نشست خبری با خبرنگاران گفته بود که گزارش لغو سخنرانی در مشهد را به رییس قوه قضاییه ارائه کرده است .
گفته می شود پرویز فتاخ، رئیس کمیته امداد امام خمینی از فقرا به عنوان فریادهای خاموش نام برد و یادآور شد: امداد فرهنگی به معنای داشتن تفکر، ایمانی و اخلاقی است چراکه امداد بخش مهمی از پیکره انقلاب است و امام خمینی(ره) و شهدا برای حفظ عزت مستضعفان مقابل دشمن ایستادگی کردند؛ در فتنه ۸۸ یک نفر از مددجویان امداد حضور نداشتند و فقط افراد شکم سیر در این فتنه حضور یافتند.
گفته می شود سید محمد حسینی وزیر ارشاد دولت احمدی نژاد در بخشی از گفتگوی خود در رابطه با حضور آقازادهها در فضای سیاسی کشور، گفت: برخی از آقازاده ها هم از موقعیت پدرانشان سوء استفاده کردند و به دلیل وجاهتی که بین مردم داشتند واعتماد مردم، آنها در جایگاه نمایندگی یا دیگر مسئولیت ها قرار گرفتند. سخنگوی جبهه یکتا ادامه داد: البته برخی واقعا افراد لایقی بودند و هیچ تردیدی نباید در این زمینه داشت. اما برخی هم بیشتر از این رانت، محبوبیت یا موقعیت استفاده کردند و گاهی هم تصور کردند یا میکنند که خودشان هم همان ویژگیهای پدرشان را دارا هستند. درحالی که واقعا اینگونه نیست. چون آن بزرگان از نظر علم و دانش، زهد ، وارستگی، مبارزه و روحیه انقلابی افراد ممتاز و متمایزی بودند. اما فرزندانشان تصور میکنند که بدون رنج و زحمت آنچنانی از فضل پدر به طور کامل بهره مند هستند! حسینی در لفافه به علی مطهری طعنه ای زد و گفت: حتی یکی از این آقایان گفته بود که شاید در آینده نگویند که من فرزند فلانی هستم بگویند فلان شهید، پدر این آقا بوده! گاهی اوقات چنین تصورات و توهماتی هم به این افراد دست میدهد که زیبنده و شایسته نیست. امیدواریم که مردم خودشان دقت کنند. صرف حسب و نسب کافی نیست بلکه به سابقه و مواضع خود آقازاده نگاه کنند که اگر واقعا افراد مناسبی هستند به عنوان گزینههای مردم انتخاب شوند.