متخصص تغذیه و رژیم درمانی مطرح کرد ممنوعیت مصرف خودسرانه مکمل «منیزیم»

 

خبرگزاری فارس: ممنوعیت مصرف خودسرانه مکمل «منیزیم»

متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلی گرم نیاز بدن به منیزیم است و اگر فرد ۲ تا ۳ وعده سبزیجات به صورت خام و پخته مصرف کند ، ۱۰۰ درصد منیزیم مورد نیازش تامین می شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، خدیجه میرزایی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه افرادی که ورزش‌های سنگین انجام می‌دهند یا مبتلا به دیابت نوع یک یا دو یا بارداری هستند، در معرض کمبود منیزیم قرار دارند؛ زیرا هر جا که عملکرد انسولین مختل شود، فرد را در معرض کمبود منیزیم قرار می دهد. به همین دلیل توصیه می شود افراد دیابتی حتماً منابع منیزیم را در رژیم غذاییشان لحاظ کنند.

میرزایی تاکید کرد: افرادی که رژیم های غذایی سخت می گیرند در زمان کوتاه کاهش وزن زیادی پیدا می‌کنند نیز در معرض کمبود منیزیم قرار دارند.

وی در برنامه «فراسو» شبکه رادیویی سلامت در پاسخ به این پرسش که کمبود منیزیم چگونه باید جبران شود؟، گفت: در درجه اول از طریق رژیم غذایی مناسب؛ اگر رژیم غذایی مناسب نتواند در برطرف کردن کمبود منیزیم موثر باشد در آن صورت فرد می تواند با مشورت پزشک از مکمل‌های منیزیم استفاده کند که شامل سبزیجات برگ سبز تیره، لبنیات و مغزهاست.

میرزایی ادامه داد: یادآوری می شود پسته و بادام از نظر میزان منیزیم در یک سطح هستند و فرق چندانی با هم ندارند.

این دکتری تغذیه با بیان اینکه روزانه ۳۰۰ – ۴۰۰ میلی گرم نیاز بدن به منیزیم است، ادامه داد: اگر فرد ۲-۳ وعده سبزیجات به صورت خام و پخته مصرف کند ، ۱۰۰ درصد منیزیم مورد نیازش تامین می شود.

وی در ادامه بیان کرد: افرادی که به علت مشکلات گوارشی، آنتی اسیدهای حاوی منیزیم مصرف می کنند، میزان منیزیم دریافتی شان نسبت به کسانی که این دارو را دریافت نمی کنند، بیشتر است.

این دکتری تغذیه در پایان اظهارداشت: بنابراین بهتر است این افراد از منابع حاوی منیزیم کم‌تر استفاده کنند تا دچار عوارض ناشی از منیزیم نشوند. البته درست است که مسمومیت با مکمل منیزیم کم تر اتفاق می افتد؛ اما مصرف خودسرانه مکمل منیزیم توصیه نمی شود؛ زیرا ممکن است عوارض داشته باشد که البته اسم آن مسمومیت نیست.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*