نویسنده طی گزارشی به بررسی معیارهای دوگانهی ایالات متحده در خصوص تروریسم و حمایتش از گروههایی چون منافقین، گروه تروریستی ریگی و… می پردازد.
در بخشی از این گزارش چنین میخوانیم:
«علاوه بر ترور بیرحمانهی دانشمندان هستهای با ابزارها و سلاحهای گرم، رویهی کثیفی که مدته است دشمنان برای حذف نخبگان و عناصر انقلابی ایران از آن بهره جستهاند و به تازگی از آن پرده برداشته شده، روش ترور بیولوژیک است. ترور بیولوژیک دکتر سعید کاظمی آشتیانی رئیس سابق پژوهشکده رویان که برای اولین بار مقام معظم رهبری از ایشان با عنوان شهید کاظمی یاد کردند توسط موساد و همچنین گمانهزنیهایی مبنی بر ترور بیولوژیک علی دادمان و نادر طالبزاده توسط موساد و سیا نمونههایی از این رویهی کثیف آمریکایی- صهیونیستی است.»
علیاصغر مرتضاییراد:
هر ساله گزارشی از سوی ایالات متحده پیرامون وضعیت تروریسم در جهان منتشر میشود؛ امسال نیز این گزارش طبق رویهی هر سالهی خود منتشر شد و همانگونه که از مشی خصمانهی آمریکا نسبت به کشورمان انتظار میرفت در این گزارش جمهوری اسلامی ایران در صدر کشورهای حامی تروریسم قرار گرفت.
نکتهی جالب اینکه ایالات متحده با چشمپوشی از جنایات همپیمانان خود در یمن، عراق، سوریه و دیگر کشورها، ایران را به واسطهی حمایت از دولتهای قانونی که درگیر مبارزه با تروریسم هستند و همچنین گروههای مقاومت اسلامی که در صف نخست مبارزه با این پدیدهی شوم قرار دارند، متهم به حمایت از تروریسم کرده و میکند.
فارغ از این نگاه دوگانه و مضحک آمریکا نسبت به تروریسم در سطح بینالملل، اگر بخواهیم روابط ایران و آمریکا بعد از انقلاب اسلامی و نسبتِ این رابطه با تروریسم را مورد بررسی قرار دهیم، به پروندهی قطوری برخواهیم خورد که علاوه بر اینکه ایران را از این اتهام مضحک آمریکاییها مبرا میسازد، آمریکا را فقط و فقط به واسطهی اقدامات خصمانهاش علیه ایران و آن هم صرفاً در طی عمر سی و چند سالهی انقلاب اسلامی در صدر بزرگترین حامیان تروریسم جهان قرار میدهد.
ایران بزرگترین قربانی تروریسم آمریکایی
بر اساس آماری که در کتاب جامع شهدای ترور کشور منتشر شده است، تا کنون بیش از ۱۷ هزار نفر از مسئولین سیاسی و یا شهروندان ایرانی به دست گروههای تروریستی به شهادت رسیدهاند. بیش از ۱۲ هزار نفر از آنان توسط عوامل گروهک منافقین (مجاهدین خلق) شهید شده و بقیه نیز به دست عوامل گروهکهای دیگر وابسته به دشمنان از جمله فرقان، کومله، دموکرات، توده، اشرار، پژاک، جندا… (عبدالمالک ریگی)، خلق عرب، خلق بلوچ و تندر به شهادت رسیدهاند. نکته قابل توجه این که اکثر این گروهها به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم تحت حمایت دولت آمریکا، سازمان سیا و یا سایر سازمانهای جاسوسی وابسته به آمریکا مثل موساد هستند.
آغاز پروژه تروریسم دولتی علیه ایران با پیریزی طرح آمریکایی فونیکس
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و در ادامهی آن با تسخیر لانه جاسوسی، آمریکا عملاً تمامی منافع خود در داخل ایران را از دست رفته میدید و همین موضوع باعث شد از همان روزهای ابتدایی پیروزی انقلاب دشمنیهای خود را با نظام جمهوری اسلامی پایهگذاری کند.
در همین رابطه سازمان جاسوسی امریکا (سیا) در نخستین سالهای پیروزی انقلاب اسلامی، با هدفِ زمینگیر کردن آن، طرحی محرمانه را به نام فونیکس در داخل ایران به مرحله اجرا درآورد؛ طرحی که سالها بعد روزنامه آمریکایی usa today در مورد آن نوشت: «در طرح فونیکس، سران انقلاب باید هدف ترور قرار میگرفتند تا انقلاب مردم از حرکت بایستد.»
نکته مهم این سناریو در جایی بود که امریکا با برقراری ارتباط با گروههای چپگرا در داخل ایران نظیر سازمان مجاهدین خلق که گرایش شدیدی به شوروی سابق داشتند و شعارهای تند ضدامپریالیستی نیز سر میدادند، عملاً این گروه را به عنوان بازوی اجرای سناریوی فونیکس در داخل ایران قرار داد تا از این طریق بتواند به واسطهی مخالفت ظاهری خود با مارکسیستها، خود را از اتهامات در این باره برهاند.
حمایت مستقیم و غیرمستقیم آمریکا از گروهک منافقین
همانگونه که در بندهای پیشین اشاره شد از ابتدای انقلاب، سازمان مجاهدین خلق (منافقین) به عنوان یکی از کلیدیترین ابزارهای زمینگیر کردن و کند نمودن روند حرکت انقلاب مورد حمایت دولت آمریکا بوده است. این حمایتها در ابتدای امر نمود بارز و مستقیم نداشت اما با گذشت زمان آمریکاییها رو به حمایت مستقیم از این سازمان تروریستی آوردند که در ادامه به نمونههایی از این حمایتهای وقیحانهی دولت ایالات متحده اشاره شده است.
آموزش نظامی تعدادی از اعضای گروهک منافقین در آمریکا در دوران ریاست جمهوری جرج بوش (سیمور هرش خبرنگار سرشناس آمریکایی در گزارشی در هفته نامه نیویورکر به نقل از مقامهای سابق نظامی و اطلاعاتی آمریکا نوشت این آموزشها در سال ۲۰۰۵به مدت ۶ ماه در سایتی واقع در ۱۰۰ کیلومتری لاسوگاس در ایالت نوادا صورت گرفته است.)، حذف نام سازمان منافقین از فهرست گروههای تروریستی آمریکا که این اقدام به عقیدهی پروفسور فرانسیس بویل استاد حقوق بینالملل دانشگاه الینویز، نمودی از موضعگیری ریاکارانه و رفتار دوگانهی امریکاییها نسبت به تروریسم بوده است، قطعنامه کنگره آمریکا در جهت ملزم نمودن دولت این کشور برای تأمین مالی گروهک منافقین و در نهایت حضور برخی از مسئولین سرشناس آمریکایی چون نوت گینگریچ(سخنگوی اسبق مجلس نمایندگان آمریکا و یکی از نامزدهای احتمالی معاونت دونالد ترامپ)، جان بولتون(نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل متحد) و رودی جولیانی(شهردار اسبق نیویورک) در نشست اخیر سازمان منافقین در پاریس، تنها چند نمونه از اقدامات وقیحانهی ایالات متحده در حمایت مستقیم از گروهک منافقین میباشد.
تلاش و همکاری آمریکا با گروههای تروریستی در جهت حذف فیزیکی دانشمندان و نخبگان ایرانی
“مقامهای آمریکایی به شبکه “ان بی سی” آمریکا گفتهاند ترور دانشمندان هسته ای ایران با حمایت و طراحی موساد (سازمان جاسوسی اسرائیل) و توسط منافقین (گروهک مجاهدین خلق) اجرا میشود. این مقامها که نخواستهاند نامشان فاش شود، گفتهاند دولت اوباما از این مسئله با خبر است اما تأکید کردهاند آمریکا نقشی در این ترورها نداشته است. یکی از آنها به شبکه انبیسی گفته است تمام پیشفرضهای قبلی درباره نقش این سازمان در ترورها درست است.”
“روزنامه انگلیسی ایندیپندنت نوشت که گروهک تروریستی منافقین پول و سلاح از سوی عناصر موساد دریافت میکنند که نتیجهی این حمایت آنها ترور دانشمندان هستهای ایران بود. این روزنامه به نقل از تحقیقاتی که سال گذشته از سوی شبکه ان.بی.سی. نیوز در آمریکا انجام شده، افزود که عملیات ترور دانشمندان ایرانی که از سوی اعضای گروهک تروریستی منافقین انجام شده بود، به واسطهی سرمایه، آموزش و تجهیزات موساد و اسرائیل بوده است نه آمریکا.”
آنچه که در گزارههای فوق آمده است نشانگر نقش موساد و سازمان منافقین در ترور دانشمندان هستهای ایران میباشد. گرچه در هر دو گزاره نقش و همکاری ایالات متحده در ترور دانشمندان هستهای ایران نفی شده است اما با یک تحلیل ساده و بر اساس اسنادی که در مورد همکاری و حمایت آمریکاییها از سازمانهایی چون موساد و منافقین(آنچه که در فوق آمد) وجود دارد به نقش بیچون و چرای امریکاییها در این جنایت بیرحمانه پی خواهیم برد.
“براساس اسنادی که مدتی قبل ادوارد اسنودن مشاور سابق امنیت ملی امریکا از آن پرده برداشت نهادهای امنیتی آمریکا و اسرائیل یعنی سیا و موساد از سال ۱۹۹۹ با امضای پروتکلی به صورت رسمی همکاری تنگاتنگ و محرمان ای را آغاز کردهاند که بخش مهمی از آن مربوط به خاورمیانه میشود.”
حال آیا ممکن است با این سطح از همکاری منکر نقش آمریکا در ترور دانشمندان هستهای کشورمان شد!؟
علاوه بر ترور بیرحمانهی دانشمندان هستهای با ابزارها و سلاحهای گرم، رویهی کثیفی که مدتهاست دشمنان برای حذف نخبگان و عناصر انقلابی ایران از آن بهره جستهاند و به تازگی از آن پرده برداشته شده، روش ترور بیولوژیک است. ترور بیولوژیک دکتر سعید کاظمی آشتیانی رئیس سابق پژوهشکده رویان که برای اولین بار مقام معظم رهبری از ایشان با عنوان شهید کاظمی یاد کردند توسط موساد و همچنین گمانهزنیهایی مبنی بر ترور بیولوژیک علی دادمان و نادر طالبزاده توسط موساد و سیا نمونههایی از این رویهی کثیف آمریکایی- صهیونیستی است.
حمایت آمریکا از گروهک تروریستی جندا…(عبد المالک ریگی)
وجه بارز اعترافات عبدالمالک ریگی حمایت بی چون و چرای دولت ایالات متحده از وی و همدستانش است. مطلبی که حتی پیش از دستگیری وی بارها و بارها رسانههای آمریکایی به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم به آن اذعان کرده بودند. از اعتراف خبرگزاری آمریکایی ایبیسی مبنی بر حمایت مالی آمریکا از ریگی و ارتباط وی با سازمان سیا از سال ۲۰۰۵ تا مصاحبهی صدای آمریکا(voa) با وی همگی نشان از رابطهی تنگاتنگ آمریکاییها با این گروهک تروریستی و سرکردهاش دارد.