شکور پورحسین در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درخصوص اظهارات وزیر بهداشت و درمان مبنی بر ضرورت تشکیل سازمان رفاه اجتماعی، گفت: تشکیل سازمان مستقل رفاه اجتماعی برای مدیریت بهتر درحوزه آسیب های اجتماعی و جلوگیری از هرگونه موازیکاری دستگاهها در این حوزه ضرورتی انکارناپذیر است بنابراین باید سازمانی مستقل پیگیری و کاهش آسیب های اجتماعی را در دست گیرد.
نماینده مردم پارس آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید از هر اقدام مثبتی در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه استفاده کرد، افزود: به طورحتم باید سازمان مستقلی برای مدیریت امور رفاهی به ویژه رفاه اجتماعی در جامعه تشکیل شود، البته توجه به معضل آسیب های اجتماعی یک موضوع بین بخشی بوده و تنها یک سازمان و نهاد خاص متولی این موضوع نیست.
وی با بیان اینکه مشکلاتی نظیرفقر، اعتیاد، طلاق و بیکاری در اکثر کشورهای دنیا وجود دارد، تصریح کرد: جامعه ما نیز از این مشکلات مستثنی نیست اما نکته مهم مبارزه جدی مسئولان با مشکلات و معضلات مطرح شده است، بنابراین در این شرایط بهتر است که برای مبارزه با آسیب های اجتماعی نهادی مجزا و مستقل مسائل و مشکلات را به شکل منسجم پیگیری کند تا در صورت نیاز نمایندگان به پاسخ سوالات خود دست پیداکنند.
پورحسین با انتقاد از افزایش مشکلاتی مانند حاشیه نشینی، فقر، اعتیاد، زنان بی سرپرست و بیماریهایی مانند ایدز درجامعه، گفت: متاسفانه در جامعه ما استعمال مواد مخدر در ردههای بالا قرار دارد، همچنین درحوزه مهاجرت های صورت گرفته به کشور ازسوی افغانستان و عراق نیز در گام اول قرار داریم؛ از سوی دیگر درشاخص طلاق رتبه دوم را کسب کردیم؛ بنابراین برای جلوگیری از این معضلات و مشکلات تشکیل سازمان رفاه اجتماعی ضروری است.
این نماینده مردم درمجلس دهم با اشاره به اینکه طرح تحول سلامت نیز تاکنون به کاهش آسیب های اجتماعی کمک بسیاری کرده است، افزود: همچنین در بحث تامین بیمه همگانی برای آحاد مردم نیز تاکنون تلاش های بسیاری از سوی مسئولان صورت گرفته است که باید ازاین اقدامات دولت قدردانی و تشکرکرد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه سنین استفاده از مواد مخدر در کشور تا ۱۱ سالگی کاهش داشته است، تصریح کرد: زمانی که استفاده از مواد مخدرصنعتی به راحتی درپارک ها صورت می گیرد و تعداد زندانیان استفاده کننده از مواد مخدر نیز افزایش پیدا کرده می توان گفت که دستگاه ها دراجرای سیاست ها به خوبی عمل نکرده و در بسیاری از حوزه ها مانند بیکاری، اعتیاد و موارد دیگر آمارها روبه افزایش است، بنابراین باید از طریق حاکمیت رویه ای اتخاذ شود تا با این مسائل مبارزه کرد.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل سازمان رفاه اجتماعی را ضرورت اساسی خواند و گفت: در بعضی استانها امکانات خوبی برای خانمهایی که در معرض آسیب بودهاند، فراهم شده است تا از مسیر بدی که در آن قرار گرفته بودند خارج شوند. قاضی زاده افزود: کشور نیاز به وزارت رفاه اجتماعی دارد؛ خانواده ۴ نفرهای را میشناسم که بیماری خونی دارند و پدر هم کارگر است، او هزینه درمان را از کجا میتواند تعیین کند. بنابراین نیاز به سازمان رفاه اجتماعی وجود دارد./