مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: با نگهداری گوشت تازه ذبح شده در یخچال باکتریهای مختلفی از جمله تب کریمه کنگو غیر فعال شده و ضریب ایمنی این ماده غذایی بالا میبرد.
عباس عباسی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛با اشاره به لزوم نگهداری گوشتهای ذبح شده تا ۲۴ ساعت در دمای یخچالی اظهار داشت: این اقدام برای افزایش ضریب ایمنی گوشتهای ذبح شده باید صورت بگیرد تا بیماریها و باکتریها مشترک بین انسان و دام همچنین ویروسهای دامی در اثر واکنشهای سرد شدن از بین برود.
وی یادآور شد: باید گوشت گوسفند را به مدت ۲۴ ساعت و گوشت گاو را به مدت ۷۲ ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری کرده تا بیماریهای مختلف آن از بین رود.