- چگونگی تهیه:
در ابتدا جوانه را با خرمای پوست گرفته و هسته گرفته چرخ می کنیم و کره را در ظرفی حل کرده و جوانه چرخ شده را اضافه کرده و با شعله کم به مدت ۱۵ دقیقه تفت می دهیم بعد آب را اضافه کرده بهم می زنیم تا با شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد و بعد پودر رازیانه را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر بجوشد شعله را خاموش کرده داخل ظرف مخصوص ریخته و روی آن را با پودر پسته، نارگیل و بادام تزیین می کنیم.
تذکر : اگر شما مایل بودید از جوانه گندم خشک استفاده کنید باید از ۳ پبمانه آب استفاده کنید.
تذکر : اگر شما از شیره خرما استفاده کردید یک پیمانه شیره و ۲ پیمانه آب استفاده شود.