تارت شکلاتی

  • تارت شکلاتی
    مواد لازم: *شکلات خرد شده: ۲۵۰ گرم *خامه: ۳۵۰ میلی لیتر *شکر: ۱۰۰ گرم *تخم مرغ: ۲ عدد *وانیل: ۴/۱ قاشق چایخوری *پودر ژلاتین: ۱ قاشق سوپخوری *شیر: ۱ پیمانه *آب سرد: ۱/۴ میلی لیتر *مواد لازم برای خمیر شکلاتی: *پودر بیسکویت: ۲ پیمانه *کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم *پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپخوری*
  • چگونگی تهیه:

    ابتدا کف و دیواره یک قالب ۲۳ سانت مخصوص پای را با سلیفون پوشش دهید. پودر بیسکویت را با کره ذوب شده و پودر کاکائو مخلوط و خمیر به دست آمده را کف قالب ریخته و کف و دیواره را نیز پوشش دهید و قالب را داخل یخچال قرار دهید.
    پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین صاف و شفاف شود. در یک قابلمه تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با مفتول دستی بزنید سپس خامه و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید در نهایت شکلات رنده شده را نیز اضافه نمایید و قابلمه را روی حرارت قرار داده مرتب با مفتول دستی هم بزنید پس از ۵ دقیقه از روی حرارت برداشته و ژلاتین را اضافه کنید اجازه دهید تا مایه شما کاملا” خنک شود بعد آن را در قالب پای ریخته و به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا” دسر شما سفت شود.
    روی تارت را می توانید با خامه و شکلات تزیین نمایید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*