کوکو بادنجان و قارچ

b_120_120_16777215_00_images_old_Binary_UploadedFiles_2010-04-28_gkebpvqxtq___________________.JPG

مواد لازم :
بادنجان ۴ عدد خرد شده
نصف فلفل دلمه نگی خرد شده قرمز
قارچ خرد شده یک پیمانه
مغز تخمه آفتابگردان ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
گوجه فرنگی دو عدد
یپازداغ عسلی یک پیمانه
سیر یکعدد
یک ق آرد سفید
نمک و فلفل و زردچوبه
مرغ ریش شده  یک پیمانه

بادمجان ها رو با پوست خرد کنین .گوجه فرنگی رو خرد کنین . مرغ رو ریش کنین . کمی روغن و پیاز داغ و سیر رو توی ماهیتابه بریزین و بعد بادنجان رو بهش اضافه کنین تا تفت بخوره . گوجه فرنگی و فلفل دلمه و قارچ رو هم اضافه کنین . تفت بخوره وبا بخارنرم بشه و آبش کشیده بشه . تخم مرغ ها رو توی کاسه ای گود بشکنین . مایه آماده شده رو که کمی خنک کردین توش بریزین . آرد و نمک و فلفل و ادویه و تخمه آفتابگردون رو اضافه کرده و مخلوط کنین . تابه دیگه رو روی حرارت داغ کنین و کمی روغن توش بریزین و مایه رو داخلش ریخته و صاف کنین . بذارین یکطرف خودش رو بگیره و سرخ بشه و طرف دیگه رو برگردونین .

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*