. این دسر با قند طبیعی می تواند جایگزین مناسبی برای دسرهای پرشکر باشد. پاناکوتای خرما مواد لازم ( برای دو قالب)
خرما بدون پوست وهسته ۱۰ عدد
خامه صبحانه ۱ بسته یا معادل ۲۰۰ گرم
شیر ۲ لیوان
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه: پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر به صورت بن ماری حل کنید . پوست و هسته خرما را جدا کرده و با بقیه شیر کاملا میکس کنید. بعد پودر کاکائو و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. مایه را روی حرارت قرار داده تا یکدست شود، خامه را به خرما اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. و در قالب ریخته و در یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت قرار دهید تا ببندد.
/
/