- چگونگی تهیه:
پیاز را در روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کنید و تا حدی تفت دهید که آب مرغ کاملا کشیده شود. زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید. پس از آن آب و زعفران را اضافه کنید. زمانی که مخلوط به جوش آمد حرارت را ملایم کنید. در ظرف را بگذارید و نیم ساعت زمان دهید تا بپزد.
رب گوجه فرنگی را در روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. زنجبیل را به همره گوجه فرنگی ها خرد شده را به رب اضافه کرده و کمی تفت دهید و سپس به خوراک اضافه کنید. بعد از این کار بامیه و آبلیو را اضافه کنید. خورش که جا افتاد آن را سرو کنید.